Ganesha Yoga Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
182-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Ganesha Klisterfilm

Ganesha är troligen en av de mest kända och älskade figurerna inom hinduismen. Den elefanthuvudade guden med en bete, fyra armar och en tjock mage symboliserar en god ny början, lycka och borttagning av alla hinder. Ganeshas fyra armar representerar de fyra aspekterna av den subtila kroppen: sinnet, intellektet, egot och medvetandet. Ganesha-bilder visas ofta på olika sätt. Det händer att en hand tar en helig position, medan de andra händerna håller en yxa, en lotusblomma, en skål med sötsaker eller ett snäckskal, ett chakra eller en klubba.

För Visdom och Lycka
Ganesha anropas ofta vid början av en resa, ett ritual, ett viktigt företag eller en ny start. Troende sjunger mantran som "Om Shri Ganeshaya Namah" och "Om Gam Ganapataye Namah". Folkets gud Ganesha anses vara guden för visdom och vetenskap och fungerar som en lyckobringare. Namnet Ganesha betyder bokstavligen Herren (isha) över skarorna (gana). Gana är de goda krafterna – Ganesha är alltså den som har alla goda krafter bakom sig. Ta hem den spirituella Ganesha-väggdekoren för att få den goda andan och skyddet från Ganesha i ditt hem.

En Gud med Många Ansikten
Gudomen Ganesha är mångsidig. Han är mysig och stark, vänlig och rolig. Ta exempel av Ganesha. Var full av tillförsikt och ta itu med saker. Låt dig inspireras av den goda andan hos den hinduiska guden. Ganesha-väggdekoren påminner dig varje dag om att agera i elefantgudens anda.

Tips för Montering
Väggklistermärket finns tillgängligt i många färger och storlekar och passar därför i varje rum – vare sig det är kontoret, vardagsrummet eller yogastudion. Wandalas väggdekaler är självhäftande, vilket gör monteringen snabb och enkel. Bara lite tid och lugn och snart pryder det vackra Ganesha-väggklistermärket din vägg. Det är ännu enklare att montera tillsammans med någon annan.

Ganesha Yoga Wallsticker

380,00 kr