Sri Yantra - starkt energisymbol - Yoga Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
259-WTCB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Sri Yantra Yoga Väggdekoration

Det uråldriga hinduiska symbolen kallas även för Yantrans moder och innehåller nio trianglar som överlappar varandra och bildar 43 mindre trianglar. Fyra av trianglarna pekar uppåt och representerar manlig energi och guden Shiva. Fem trianglar pekar nedåt och symboliserar kvinnlig energi och gudinnan Shakti. Genomborrningen av båda energierna ska föreställa föreningen som skapar skapelsen. Således står den för skapelsen av universum och ska förstärka kraften i ens egna tankar, eller ens egen skapande kraft och göra drömmar och önskningar till verklighet. Livsenergi- och kärleksenergisymbolen används även gärna inom tantrismen och framför allt gudinnan Shakti dyrkas.

I Sri Yantra finns det Marmas, även kallade Marmastanas, där tre linjer korsar varandra. Det finns 54 sådana korsningspunkter. Dessa Marmas energikorsningar påminner om chakran och har manliga och kvinnliga, eller Shiva- och Shakti-kvaliteter. 54 x 2 ger det magiska talet 108. Således finns det 108 punkter som definierar både Sri Yantra och den mänskliga kroppen. Det sägs att det finns 108 Marmas i den subtila kroppen. Det sanskritiska alfabetet består av 54 bokstäver, varje med manliga och kvinnliga, eller Shiva och Shakti energier. 108 är det numeriska ekvivalentet av OM, synkroniserat med rytmer av tid och rum och står för perfekt helhet. Solens diameter är 108 gånger diametern av jorden. Avståndet mellan jorden och solen är 108 gånger diametern av solen. Avståndet mellan jorden och månen är 108 gånger månens diameter. Shiva, Ganesha och Krishna har 108 namn. Japanerna välkomnar det nya året med 108 klockringningar. Det tyngsta elementet i periodiska systemet är Hassium (108 protoner). Mantran upprepas ofta 108 gånger. I hinduismen sägs det att det finns 108 känslor, där 36 relaterar till det förflutna, 36 till nutiden och 36 till framtiden.

Sri Yantra, anses vara den grundläggande formen av alla mandalor och står för det kosmiska ljudet OM. Bindu (punkten/cirkeln) i mitten symboliserar att allt kommer från En och går tillbaka till ETT. Den tillhör den Heliga Geometrin och anses vara ett av de kraftfullaste, renaste och starkaste hinduiska Yantrorna. Ett Yantra är ett geometriskt diagram med stark verkan och det abstraktaste symbolet för universums manifestation. Det skapar ett starkt, balanserat energifält med höga vibrationer och verkar därför mycket harmoniserande och energigivande. Symbolen används gärna för meditation, då den ska skärpa sinnet och koncentrationen. Genom Yantra kan vår energi återladdas och bidra till mer ro och tillfredsställelse. Genom att lösa upp blockeringar kan vi ta mer ansvar och hitta mer inflytande och välstånd. Symbolen ska även hjälpa till att uppnå en känsla av enhet med universum.

Med detta Sri Yantra väggklistermärke för du in en andlig symbol i ditt hem. Nära din egen visdom och inspiration genom att fördjupa dig i symbolens historia. Den kommer att stödja dig på din väg till upplysning, till din inre kärna och ge dig den nödvändiga kraften och energin. Dessa krafter kan bidra till att dina önskningar uppfylls och att ditt liv vänder till det bättre. Betrakta väggdekoren och visualisera dina önskningar. Energiavbilden kan hjälpa dig att manifestera dina önskningar, röja hinder ur vägen och avlägsna negativa influenser. Shri Yantra väggmålningen sörjer för energigivning och harmonisering av dina utrymmen, stärker relationer och ger materiellt och andligt rikedom. Vedaskrifterna förklarar Shree Yantra som en vetenskaplig, kosmisk och planetarisk energizon. Långvarig betraktelse av Sri Yantra ska koppla samman höger och vänster hjärnhalva och därmed förbättra den mentala prestandan. Kraftsymbolen ska även hjälpa till att aktivera självläkande krafter, livsenergin och Kundalinikraften samt stärka dem. Den andliga väggdekon kan stödja energiarbete, helande behandlingar, healing sessioner, coaching, meditationer, Andlig healing, helande arbete i meditationsrum, praktiker, läkarpraktiker, sjukrum och behandlingsrum.

Feng Shui Mått

Feng Shui gäller inte bara för rum, utan även för siffror och storlekar. Vid val av storlek på vår väggdekoration tas den specifika Feng Shui-betydelsen i beaktande. Så måtten kan ytterligare förstärka den positiva effekten!

Sri Yantra - starkt energisymbol - Yoga Wallsticker

440,00 kr