Sri Yantra - starkt energisymbol - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
110-WTB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Sri Yantra Yoga Wallsticker

Det urgamla hinduiska symbolen kallas också för alla Yantras moder och innehåller nio trianglar som överlagrade bildar 43 mindre trianglar. Fyra trianglar pekar med spetsen uppåt och står för manlig energi och guden Shiva. Fem trianglar pekar med spetsen nedåt och symboliserar kvinnlig energi och gudinnan Shakti. Genomträngningen av båda energierna ska representera föreningen från vilken skapelsen uppstår. Således står den för skapelsen av universum och ska förstärka den egna tankens kraft, respektive den egna skaparkraften och förverkliga drömmar och önskningar. Symbolen för livsenergi och kärleksenergi används också gärna inom tantrismen.

Sri Yantra anses vara den ursprungliga formen av alla mandalas och står för det kosmiska ljudet OM. Bindu (punkten/cirkeln) i mitten symboliserar att allt kommer från En och går tillbaka till EN. Det tillhör Helig Geometri och anses vara ett av de kraftfullaste, renaste och starkaste hinduiska Yantras. Ett Yantra är ett geometriskt diagram med stark verkningskraft och det mest abstrakta symbolet för universums manifestation. Det skapar ett starkt, balanserat energifält med höga vibrationer och verkar därför mycket harmoniserande och energigivande. Symbolen används gärna för meditation, eftersom den ska skärpa sinnet och koncentrationen. Genom Yantra kan vår energi laddas om och bidra till mer lugn och tillfredsställelse. Genom att lösa upp blockeringar kan vi ta mer eget ansvar och hitta till mer inflytande och välstånd. Likaså ska tecknet hjälpa till att uppnå en enhetskänsla med universum.

Med denna Sri Yantra väggklistermärke för du in en spirituell symbol i ditt hem. Mata din egen visdom och inspiration genom att fördjupa dig i symbolens historia. Den kommer att stödja dig på din väg mot upplysning, till din inre mittpunkt och ge dig den nödvändiga kraften och energin. Dessa krafter kan bidra till att dina önskningar går i uppfyllelse och att ditt liv förändras till det bättre. Betrakta väggdekalen och visualisera dina önskningar. Energiebilden kan hjälpa dig att manifestera dina önskningar, röja hinder ur vägen och avlägsna dåliga influenser. Sri Yantra väggbilden ger energi och harmonisering till dina rum, stärker relationer och bringar materiellt och andligt välstånd. Vedaskrifterna förklarar Shree Yantra som en vetenskaplig, kosmisk och planetarisk energizon. Lång betraktning av Sri Yantra sägs koppla samman höger och vänster hjärnhalva och därigenom förbättra den mentala prestandan. Kraftsymbolen ska också hjälpa till att aktivera och stärka självläkande krafter, livsenergin och kundalinikraften. Den spirituella väggdekon kan stödja energiarbete, helande behandlingar, healing sessioner, coaching, meditationer, andlig healing, helande arbete i meditationsrum, mottagningar, healingspraktiker, sjukrum och behandlingsrum.

Feng Shui Mått

Feng Shui gäller inte bara för rum, utan även för tal och storlekar. Vid val av storlek på vår väggdekoration är den specifika Feng Shui betydelsen beaktad. Således kan måtten ytterligare förstärka den positiva effekten av Livets Blomma!

Information om våra Feng Shui storlekar hittar du på vår blogg.

Sri Yantra - starkt energisymbol - Wallsticker

250,00 kr