Ganesha - Lyckobringare & Rensa hinder - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
181-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Ganesha - Lyckobringare & Rensa hinder - Yoga Wallsticker

Den populära indiska gudomen Ganesha, även kallad Ganesa, Ganesh, Ganes, Ganescha, Ganapati och Gananayaka, är guden med elefanthuvud, en bete, tjock mage och oftast fyra armar inom hinduismen. Han är bror till Subrahmanya och son till Shiva och Parvati. Den heliga elefanten, även känd under namnet Vinayaka (Hinderborttagaren) eller Varada (den som ger välgång), anses vara en sympatisk lyckogud, vänlig, god, klok och humoristisk. Han är skyddsherre över vetenskapen, skrifter och utbildning, står för en ny början och kroppsliggör visdom och intelligens. Därför kallas han också för visdomens gud eller börjanens gud.

Ganesha är inte bara vördad inom hinduismen, utan också inom tantra, buddhismen och jainismen. Han används även gärna som en symbol inom ayurveda.

Ganesha, den sympatiska guden, bidrar till framgång och tar bort hinder. Därför är han också ärad som lyckans budbärare. Många goda skäl alltså att försköna ditt hem med en Ganesha-väggdekoration. Vare sig som en spirituell väggdekoration, ett stödjande symbol eller uttryck för egen spiritualitet, med detta väggklistermärke blir varje rum en mysig lyckooas. Väggdekorationen, som har en harmoniserande effekt genom sina svängda former, bidrar lika till mod, inspiration och avslappning. Låt lyckan komma in i ditt hem! Tänk på Ganesha när du börjar något nytt och be om skydd och framgång.

En högkvalitativ väggmålning för den perfekta väggdekorationen av lägenhet, kontor, yogastudio, meditationsrum eller hemarbetsplats. Väggklistermärket Ganesha finns tillgänglig i många storlekar och färger och blir så ett individuellt stilelement i varje rum. Beställ ditt Ganesha-väggklistermärke här i Wandalas onlineshop.

Extra-Tips
Det blir ännu lättare att applicera väggkonsten om man är två.

Ganesha - Lyckobringare & Rensa hinder - Wallsticker

480,00 kr