Lokah Samastah Sukhino Bhavantu - May all beings be happy and free - Cirkel Mantra - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
212-WTCB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Om Lokah Samastah Sukhino Bhavantu Kreis Mantra - May all beings be happy and free

Översatt betyder detta uttryck "Må alla människor och levande varelser vara lyckliga och fria. Må alla mina ord, handlingar och tankar bidra till denna lycka och denna frihet." Lokah Samastah Sukhino Bhavantu är ett Mangala Mantra som uttrycker välvilja och medkänsla. Med detta lyckomantra eller välsignelsemantra önskar man fred och välbefinnande för alla närvarande och för alla i hela världen. Genom att regelbundet medvetet framkalla känslan av kärlek och hjärteförbindelse, blir denna känsla till en grundkänsla i din vardag. Även när livet inte går så smidigt kan man lättare känna en skönare känsla genom att önska andra något gott.

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu är ett av de mest populära mantrana i yogaskolor, där det ofta sjungs i slutet eller i början av yogapass, föreläsningar eller meditationsstunder. Det antas att vibrationerna av fred och välvilja som genereras genom ett Mangala Mantra representerar en positiv energi och sprider fredens energier. Därför passar detta väggdekal med den kraftfulla texten perfekt i varje yogastudio eller meditationsrum. Men även i ditt eget hem, som ditt vardagsrum, arbetsrum eller wellnessrum, sprider detta uttryck kärlek, välbefinnande och harmoni.

Feng Shui Storlekar

Feng Shui gäller inte bara för utrymmen utan även för tal och storlekar. Vid val av storlek på vår väggdekoration anges den specifika Feng Shui-betydelsen. Således kan måtten förstärka den positiva effekten ytterligare.

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu - May all beings be happy and free - Cirkel Mantra - Wallsticker

500,00 kr