Om Tryambakam - Mahamrityunjaya Healing Mantra - Mantra Skriftmärke Wall Sticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
274-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Om Tryambakam - Mahamrityunjaya Helande Mantra 

Maha Mrityunjaya Mantra, vars ord härstammar från Vedaskrifterna, anses vara ett livgivande och lyckobringande mantra. Det sjungs, uttalas eller upprepas i tanken för läkning, för att stärka livskraften och solarplexus. Om Tryambakam har flera betydelser, som att se allt från ett spirituellt perspektiv, det vill säga med det tredje ögat, bortom dualitet. För Mahamrityunjaya Mantra är även känt som Tryambakam Mantra och betyder "den treögde Guden" - Shivas tredje öga, som sitter i mitten av vår panna. Med mantrat ber hinduister även om upplysning för att uppleva den högsta befrielsen.

Mantra betyder att transportera något över sinnet och att fokusera på en specifik sak för att uppleva enhet och helhet. Att recitera ett mantra fungerar som en magisk formel och är avsett att frigöra mentala och spirituella energier. Det hjälper oss att fokusera uppmärksamheten på en stavelse eller ett ord för att avbryta tankeflödet.

Mantrat kan delas in i följande fyra betydelselager:

Om Tryambakam Yajamahe - "vi hyllar den Treögde" en vändning mot sanningen.

Sugandhim Pushtivardhanam- "doftande och näringsrik" skapar den helande effekten.

Urvarukamiva Bandhanan – "som en mogen gurka som löser band": Släppa taget för att finna befrielse

Mrityor Mukshiya Maamritat – "befria från döden för odödlighet" för den högsta insikten om det sanna och eviga jaget.

Du kan uppnå speciella effekter med Maha Mrityunjaya Mantra om du reciterar det korrekt och upprepar det gång på gång. Maha Mrityunjaya Mantra är ett av de viktigaste mantrana inom yoga och räknas, vid sidan av Gayatri Mantra, till de mest kända inom hinduismen. Det används som ett Moksha Mantra vid meditationer, anses även vara ett helande mantra, en välsignelse för resor och skydd mot olyckor. Moksha står inom hinduismen för att uppnå den högsta befrielsen, att bryta sig ut ur återfödelsens cykel. Därför är väggdekorationen med texten perfekt som väggdekoration för yogastudios, meditationsrum eller rum för naturläkare.

Om Tryambakam - Mahamrityunjaya Healing Mantra - Mantra Skriftmärke Wall Sticker

440,00 kr