Sat Nam Cirkel Mantra - Sanning är min essens - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
296-WTCB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Sat Nam - Mantra Sanskrit Textdekor

"Sat Nam" är ett välkänt mantra inom Kundalini-yoga skrivet på indisk skrift och visas på detta väggklistermärke i cirkelform. "Sat" betyder vara, "Nam" står för sanning. Översatt betyder det "Sanningen är mitt namn" eller på engelska "Truth is my name". Det hjälper dig att erkänna din egen sanning, eftersom du är så mycket mer än bara ditt sinne och dina tankar.

Alla mantran kommer från sanskrit och tjänar som ett akustiskt hjälpmedel för att rikta om sinnet och förbättra det känslomässiga tillståndet. Mantran hjälper till att bryta tankeflödet och fokusera uppmärksamheten på orden. De ska påminna oss om vem vi är och visa oss vägen till vårt innersta. Vid meditation med detta mantra kommer det att hjälpa dig att uppnå ett tillstånd av inre frid.

Ljudet OM är en helig stavelse som öppnar människans innersta väsen och rör vid vibrationerna av en högre verklighet inom henne. OM är det symboliska ordet för det oändliga, det fullkomliga och det eviga inom oss. En särskilt upphöjd symbol som står för manifestationen av den andliga kraften och för universums heliga ljud, ursprunget till allt som är. När vi känner frid och lycka inombords och är i harmoni med oss själva, kan vi också bära detta utåt och därmed bidra till mer fred i världen. Använd detta mantra för att ansluta till kraften i ditt sanna jag och din inre sanning, och du kommer att känna dig avslappnad, lugn och balanserad. Du kan fästa väggdekorationen med sanskrittexten i ditt vardagsrum, arbetsrum eller sovrum. Men även för yogastudios, meditationsrum, behandlingsrum och vilorum är väggklistermärket den perfekta dekorationen.

Sat Nam Cirkel Mantra - Sanning är min essens - Wallsticker

500,00 kr