Om Lokah Samastah Sukhino Bhavantu - Cirkel Mantra Lycka & Frihet - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
211-WTCB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Om Lokah Samastah Sukhino Bhavantu - Cirkel Mantra

Detta Sanskritmantra är en mycket känd och populär välsignelse. Välsignelsemantrat är ett Mangala Mantra, alltså ett mantra för välvilja och lycka. En av många bokstavliga översättningar lyder: "Må alla världar vara lyckliga." Likaså känner man till tolkningar som: "Må alla varelser på alla plan vara lyckliga och finna fred. Må mina handlingar, tankar och ord bidra till lycka och frihet för alla." Detta lyckomantra är också ett av de 5 favoritmantrana hos den kända podcastern, författaren och coachen för spiritualitet Laura Malina Seiler.

När människor tillsammans sjunger eller uttalar Lokah Samastah Sukhino Bhavantu skapas en känsla av samhörighet, en hjärtansförbindelse, en fredlig, högvibrerande och glad atmosfär. Därför sjungs det gärna vid eller före yoga och meditation. Upprepas flera gånger i slutet av en yogalektion, ska mantrat ge oss välsignelsen att vi kan gå ut i världen med inre fred. Väggdekoren för in en känsla av fred, välvilja och glädje i ditt hem. Just nu önskar sig många människor fred, lycka, harmoni, sammanhållning och samhörighet på jorden. Det "globala välbefinnandets" mantra kan upprepas gång på gång för att skapa positiv energi, öppna hjärtat, en känsla av glädje, välvilliga tankar och fred. Du kan använda den spirituella väggdekoren inte bara som väggdekoration, utan även som hjälpmedel för meditation.

Feng Shui Storlekar

Feng Shui gäller inte bara för utrymmen utan även för tal och storlekar. Vid val av storlek på vår väggdekoration anges den specifika Feng Shui-betydelsen. Således kan måtten ytterligare förstärka den positiva effekten.

Om Lokah Samastah Sukhino Bhavantu - Cirkel Mantra Lycka & Frihet - Wallsticker

500,00 kr