Lokah Samastah Sukhino Bhavantu - universellt fredsmantre - Wall Sticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
439-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu - Yoga Mantra Väggdekoration

Mantrat "Lokah Samastah Sukhino Bhavantu" kommer från den hinduiska traditionen och kallas också för det universella fredsmantret.

Betydelsen av detta mantra är:

"Lokah" refererar till universum eller världen, "Samastah" betyder "alla" eller "alla varelser", "Sukhino" betyder "lyckliga" eller "i glädje" och "Bhavantu" betyder "må de vara". Mantrat betyder alltså: "Må alla varelser i universum vara lyckliga och fria från lidande".

När människor tillsammans sjunger eller uttalar Lokah Samastah Sukhino Bhavantu skapas en känsla av samhörighet, en hjärtkoppling, en fredfull, högfrekvent och glad atmosfär. Därför används det ofta vid eller före yoga och meditation. Mantrat är avsett att sända ut positiv energi och önskningar till världen och därigenom bidra till att skapa fred och harmoni på jorden. Det påminner oss också om att alla varelser på denna planet är sammanlänkade och att vårt lycka och välmående är oskiljaktigt kopplade till lyckan och välmåendet hos andra.
​​​​​​​​
Väggdekoren förmedlar en känsla av fred, välvilja och glädje i ditt hem. Just nu längtar många människor efter fred, lycka, harmoni, sammanhållning och samhörighet på jorden. Detta "globala välmående" mantra kan upprepas om och om igen för att skapa positiv energi, öppna hjärtat, en känsla av glädje, välvilliga tankar och fred. Du kan använda den andliga klistermärken inte bara som väggdekoration utan även som hjälpmedel vid meditation.

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu - universellt fredsmantre - Wall Sticker

320,00 kr