Unalome Lotus - Livsväg, Upplysning - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
152-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Unalome Lotus - Väggdekal för upplysning

Det spirituella symbolet Unalome har sitt ursprung i Thailand och symboliserar upplysning. Vägen till toppen börjar i mitten av spiralen, vilket antyder att vi på vägen mot upplysning blir mer medvetna om vår omgivning, expanderar och växer. De efterföljande linjerna och kurvorna symboliserar ofta den inte helt enkla vägen till upplysning. Vägen mynnar ut i en vacker lotusblomma, som växer upp från det leriga underlaget till vattenytan. Lotusblomman står i Asien för transformation, styrka, återfödelse, renhet, visdom, lycka, kärlek och spirituell upplysning.

Det spirituella väggbildet passar för alla rum (vardagsrum, meditationsrum, behandlingsrum, sovrum, kontor) som ska ha en harmonisk atmosfär. Med sitt positiva och motiverande budskap hjälper symbolen dig att övervinna svåra och stressiga stunder. Tro på dig själv! Efter varje topp kommer en dal, men efter det kommer också en topp igen! Det är livets naturliga rytm, som är till för att låta dig växa och mogna.

Som väggdekoration passar Unalome-tecknet också för yogastudio, Reiki, naturläkare, massagestudio och andra behandlingsrum. Väggdekorationen med sin anspelning på buddhistisk visdom skapar en behaglig vibration med orientalisk känsla. Väggdekalen Unalome är en fin presentidé och du kan beställa den i många vackra färger och olika storlekar online i vår wandalas-butik.

Unalome Lotus - Livsväg, Upplysning - Wallsticker

150,00 kr