Unalome - WC Toalettdörrsymbol för man / kvinna, upplysning - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
183-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Unalome Dörrdekal - Upplysning

Unalome är en esoterisk symbol från buddhismen som beskriver tecknet för vägen från separation till helheten i upplysningen. Det representerar en solstråle med linjer och kurvor som symboliserar den ofta svåra vägen till upplysning. Symbolen börjar i mitten av spiralen, vilket symboliserar vår födelse och dykningen in i den jordiska sfären. Här upplever vi separationen från moderns kropp som krävs för att samla erfarenheter. Eftersom man bara kan uppleva något om det sker utanför en själv. De nedanför liggande looparna liknar en spiraltrappa, eftersom de symboliserar det stigande medvetandet och den egna identifieringen.

Spiralen mynnar slutligen ut i en lotusblomma som växer upp från det leriga underlaget till vattenytan. Den flyter på vattenytan och imponerar med sin extraordinära skönhet. Lotusblomman symboliserar i buddhismen renhet, transformation, återfödelse, visdom, lycka och andlig upplysning.

Eftersom buddhistiska symboler bär en stark betydelse inom sig, är de perfekta som motiv för väggdekorationer eller för en dörrdekal. Detta kan vara en försnyelse för ditt yogastudio, naturläkarerum, massagerum eller andra behandlingsrum. Vår dekorativa väggmålning kan du fästa både på en vägg och på en toalettdörr, där den sprider en trevlig rumsmiljö och positiva vibrationer i varje rum.

Unalome - WC Toalettdörrsymbol för man / kvinna, upplysning - Wallsticker

230,00 kr