Sju Chakran - Lotus Chakra wallsticker set

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
106-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Sju chakran - Chakra Lotus Set - Wallsticker

Chakran är energicentra som alla bär med sig i sin aura. Termen kommer från sanskrit och översätts till "cirkel" eller "hjul". Kunskapen om chakran kommer från Indien, och varje enskilt chakra representerar specifika känslor, livsområden, teman, element eller färger. Det finns sju huvudchakran som ligger längs ryggraden, och ett antal bi-chakran som finns på olika punkter på kroppen. Rotchakrat representerar (grundläggande) förtroende, sakralchakrat representerar partnerskap och sexualitet, solplexuschakrat representerar självkänsla, hjärtchakrat representerar kärlek och harmoni, och halschakrat representerar kreativitet. Det sjätte chakrat kallas också för det tredje ögat eller pannchakrat, och representerar kunskap och visdom. Kronchakrat, som är det sjunde chakrat, fokuserar på spiritualitet.

De olika chakrana används ofta vid meditationer, yoga, mindfulnessövningar eller inom Reiki, där de hjälper till att återställa balansen i kroppen. Genom att lägga händerna på de sju huvudchakrana löses blockeringar upp så att energin kan flöda fritt igen. Du kan tänka dig detta som en ström. Denna ström har pooler där vattnet virvlar. Om dessa pooler är igensatta med grenar och gräs kan inte vattnet flöda ordentligt och vattnet, eller snarare energin, blockeras. Så i vissa pooler finns det för mycket energi och i andra når mycket lite livsenergi fram. När blockeringarna löses upp kan livsenergin åter flöda fritt och du kommer att må bättre.

Lotus Chakra-motiven som väggdekaler har en energigivande och harmoniserande effekt och skapar också en avslappnad atmosfär i ditt hem. Den andliga självhäftande väggdekorationen påminner dig om att ta hand om din inre balans. Fokusera på ditt inre och hitta din inre mittpunkt. Lotus Mandala väggklistermärken kan fungera som ett hjälpmedel vid meditation, eftersom mandalas symboliserar livets ursprung.

Dessa färger ingår i färgvalet "färgglad": violett, mörkblå, ljusblå, limegrön, gul, pastellorange, röd.

Sju Chakran - Lotus Chakra wallsticker set

250,00 kr