Enso Cirkel - Zen-symbol för upplysning och oändlighet - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
103-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Enso Cirkel Wallsticker

Enso-cirkeln representerar en japansk kalligrafisymbol som är förknippad med zenbuddhismen. Enso översätts bokstavligen från japanska som "cirkelform". Denna asiatiska symbol representerar medvetenhet, mindfulness, styrka, elegans, upplysning, skönhet, oändlighet och universum, tomheten, den "sanna verkligheten". Den asiatiska symbolen kallas också för "ögonblickets uttryck" eftersom det kräver mindfulness och fullständig närvaro i ögonblicket för att rita cirkeln med en penseldrag. Enso ritas i zenmålning med en enda flytande penseldrag, för vilken det inte finns möjlighet till korrigering eller förändring efteråt. Vissa konstnärer övar på att rita cirkeln dagligen som en andlig och meditativ övning. Endast de som har inre balans kan måla en balanserad Enso. Därför avslöjar utförandet av en sådan cirkel konstnärens medvetandetillstånd särskilt väl.

Allt som händer på vår jord följer en cykel och är sammanlänkat. Inom zen har Enso en särskilt djup symbolisk betydelse och är en helig symbol.

Effekten av denna symbol visar också att vi alla är sammankopplade i detta ögonblick och lever i ömsesidig interaktion. Därför skapar cirkelns enkelhet lugn och harmoni i vilket rum som helst. Passar bra för alternativa behandlare, yogastudior, läkarmottagningar, psykologer, wellnesshotell, meditationsrum eller för ditt eget hem. När du dekorerar ditt hus eller lägenhet med denna väggdekal, välj en viktig del av ditt liv och placera denna design där. En symbol av en sådan grundläggande energi passar faktiskt i vilket rum som helst.

Enso Cirkel - Zen-symbol för upplysning och oändlighet - Wallsticker

170,00 kr