Kalligrafi Spiral - Symbol för rörelse - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
214-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Spiral Väggklistermärke

Spiralen är en uråldrig symbol för mänskligheten som löper med eller moturs och står för vatten, kraft, samt rörelsen av alla saker. Det centrala ursprunget ligger i dess mitt och sträcker sig utåt med ett enda penseldrag, antingen högervridande (som avbildat) eller vänstervridande (speglad). Spiralen förekommer i de mest skilda former, som till exempel i Triskelen, som står för siffran tre och spelade en central roll hos kelterna. Likaså hittar man denna symbolik även i TAO, en gammal kinesisk filosofi. Där är den högervridande spiralen ett tecken för skapelse, eftersom allt tillvaro sprider sig utåt från en punkt.

Spiraler representerar vår slingrande resa från det inre livet till den yttre själen. Denna yttre själ omfattar den egna vägen till insikt, från vilken resa vi återvänder med mer kraft och visdom. Den högervridande spiralen (som avbildat) är en symbol för utströmmande, expanderande kraft. Den vänstervridande spiralen (motivet speglat) står för inströmmande kraft, återgång till sig själv, till mitten och enhet.

Spiralen är en av de mest fascinerande symbolerna överhuvudtaget. Den flyter fram som vattnet i floden, är ibland hög och ibland låg och den banar sig väg genom alla hinder. Den svängigt målade väggdekorationen ses som ett uttryck för ögonblicket då medvetandet är fritt och kropp samt sinne inte begränsas i sin skapelseprocess. Designen av spiralen passar i varje rum, eftersom enkelheten i väggmålningen sprider lugn och harmoni överallt. Väggdekorationen är också utmärkt lämpad för naturläkare, yogastudios, läkarmottagningar, psykologer, wellnesshotell eller meditationsrum.

Kalligrafi Spiral - Symbol för rörelse - Wallsticker

170,00 kr