Kalligrafi Spiral - Kraftsymbol - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
215-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Kalligrafi Spiral Wallsticker

Spiralen framträder som en uråldrig symbol återigen som ett tecken på skapelse. Inte bara kelterna kände till dess effekt och kraft, den har setts som en universell symbol inom många kulturer i religiösa sammanhang. Inom det spirituella området ser man i den högervridande spiralen att den bär med sig den goda energin och ljuset från insidan ut i världen. Dess ursprung ligger i mitten och sträcker sig utåt mot universum. Den högervridande spiralen (som avbildat) är en symbol för utströmmande kraft. Kraften sprider sig, vecklar ut sig i rummet och hjälper dig att expandera och växa.

Den vänstervridande spiralen (speglad) visar oss vägen till vårt innersta och används därför ofta som symbol vid meditation. Den leder oss till vårt centrum, till oss själva. Därför är väggdekorationen perfekt för meditationsrum, behandlingsrum, yogastudios, Kung Fu center, vilorum eller wellnesscenter.

I den gamla kinesiska filosofin och världsbilden TAO, som också liknar en spiral, symboliseras energins flöde och utveckling. Denna essentiella energi har skapat allt liv på jorden och universum. Spiralen dynamik visar en ständig rörelse för förändring, inget står still eller är som det var. Den enda konstanten är förändring. Vi på vår jord befinner oss i en enorm spiralarm i vår galax, som ständigt rör sig.

Liksom det japanska kalligrafi-symbolen Enso-kretsen från Zen-måleriet, ritades även denna väggmålning med endast ett enda penseldrag. Detta innebär att det inte finns någon möjlighet till korrigering eller ändring i efterhand. Endast den som har en stor inre balans och medvetenhet kan måla en balanserad och flytande Enso. Du kan låta väggmålningen verka i ditt hem och placera den i ditt vardagsrum, arbetsrum eller sovrum. Den spirituella väggdekoren påminner dig om att söka kraft inom dig, inte utåt. Försök inte hålla fast vid något som undflyr dig. Allt är i ständig förändring och det som tillhör dig, kommer att komma till dig.

Kalligrafi Spiral - Kraftsymbol - Wallsticker

170,00 kr