Dubbelspiral - Förening av motsatser - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
242-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Dubbla Spiraldekaler Betydelse

Ursprunget till spiralen ligger i dess mittpunkt och sträcker sig från insidan och ut. Den symboliserar utfällning och öppnandet mot livet. Som ett universellt symbol har den i många kulturer, särskilt under medeltiden hos kelterna, tillskrivits en särskild kraft och verkan. Spiralen är en gammal helig symbol som i många kulturer står för skapelse. Det är en av mänsklighetens uråldriga arketyper. Även i växt- och djurvärlden är spiralmönstret och universums byggplan synligt, som i ett snäckskal eller en virvelström. Denna symbolik återfinns också i den gamla kinesiska filosofin och världsåskådningen (TAO), där den högervridande spiralen är ett tecken på skapelse och den vänstervridande spiralen representerar återgången till enheten.

Dubbla spiralen består av två arkimediska spiraler, där en vänster- och en högervridande spiral övergår i varandra. Tillsammans bildar de en symbol för polaritet och motsatser som förenas. Som dag och natt, manligt och kvinnligt, ebb och flod. Allt är i förbindelse med varandra och kompletterar och påverkar varandra ömsesidigt. Det svungna symbolen är en metafor för att allt också kan vändas om. Problem kan utvecklas i en annan riktning. Allt är en process av att bli och förgå.

Som väggdekal kan den dubbla spiralen ha en dekorativ och symbolisk funktion. Den kan vara ett intressant designelement i ett rum och tjäna som en påminnelse om betydelsen av motsatser och dualiteter. Den dubbla spiralen, som också kallas för glasögonspiralen, påminner dig om att komma tillbaka till balans. Väggdekoren kan ge dig lugn och ro samt inspirera till självreflektion. Kanske behöver du mer vila och tid med dig själv, eller kanske är det dags att gå ut mer och träffa kära vänner?

Den keltiska dubbla spiralen lämpar sig också utmärkt för stabilisering av rumsliga energier och elektromagnetiska fält. Därför kan det spirituella symbolen användas för neutralisering av elektrosmog. Således är väggdekoren inte bara vacker och dekorativ att titta på, utan lämpar sig också för harmonisering och energisering av rum, som vardagsrum, sovrum, yogastudios och meditationsrum.

Dubbelspiral - Förening av motsatser - Wallsticker

130,00 kr