Triskele - Livets kretslopp - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
122-WTAB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Wallsticker keltisk Triskele - Livets kretslopp

Triskelen är en symbol som är ungefär 6500 år gammal. I många kulturer står spiralen för solen, livets väg. Symbolen finns även i Egypten och Asien. Dock har den använts mest och i många variationer inom den keltiska kultursfären och är därför känd som en keltisk och druidisk symbol. För kelterna hade talet tre en magisk betydelse. Det gamla symbolen består av tre spiraler och har många betydelser: Blivande, varande, förgående / Födelse, liv, död eller Förflutenhet, nutid, framtid eller Kropp, sinne, själ. Den är även en symbol för den Trefaldiga Gudinnan och står för Jungfru/Flicka, Moder och Äldre kvinna. Därför kallas Triskelen även Livets hjul. Allt i universum är i rörelse, inget förblir som det var, men allt är sammankopplat och påverkar varandra ömsesidigt.

Väggdekorationen hjälper dig att återgå till enhet. Förbind och harmonisera kropp, sinne och själ med det magiska klistermärket. När vi är i balans är vi starka och påverkas inte av yttre omständigheter. Därför används det magiska symbolen också gärna som en talisman eller skyddssymbol.

Även inom Wicca, "religionen" för häxor, är symbolen populär. Häxor är mycket naturförbundna, orienterar sig efter månens faser och de naturliga livscyklerna. Triskelen symboliserar livets kretslopp och kan därför som väggdekal eller väggdekoration stödja i vardagsrummet, sovrummet, eller på dörrar och fönster. Den är även lämplig för naturläkare, helande praktiker, coacher, meditationsrum där man arbetar med helhetshälsa och i samklang med naturen.

Triskele - Livets kretslopp - Wallsticker

170,00 kr