Fyra / Fem element alchemi symboler - Eld, Vatten, Jord, Luft, Eter - Ursprung av all existens - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
164-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Alkemi Symboler - Fem Elementens Väggdeko

De fem alkemiska symbolerna betecknar ursprunget för allt som existerar och kan härledas till naturens lagar. Från de fyra elementen respektive fem elementen luft, vatten, eld, jord och ande / eter är hela universum sammansatt. De energiska krafterna hos de fem symbolerna består i att balansera den egna energin. Varje element har sina egna magiska egenskaper för att fördjupa kopplingen till naturens krafter. För att uppnå ett optimalt energiflöde måste alla element vara i harmoni med varandra. Som esoterisk väggdeko kan väggdekoren från den alkemistiska elementläran skapa en inspirerande atmosfär som hjälper dig att omvandla det negativa till positivt. Väggmålningen passar utmärkt för alla de rum där man vill ta emot positiva vibrationer och utgör den perfekta bakgrunden för meditation, vit magi och arbete med resonanslagen / attraktionslagen. Därför är denna kraftfulla och esoteriska väggdekoration som gjord för yogastudion, massagepraktiken och naturopatmottagningar för att återställa balansen.

Här ser du egenskaperna hos de fem elementen:

Eld (Triangel pekar uppåt)

Elden representerar energi, värme samt skydd och definieras som risktagande och äventyrlig. Människor som domineras av detta element är alltid aktiva och älskar äventyr.

Jord (Triangel med streck pekar nedåt)

Elementet jord betecknas som kraftfullt, pålitligt och naturförbundet. Personer som domineras av detta element vill låta något växa och strävar efter säkerhet.

Luft (Triangel med streck pekar uppåt)

Luft är energirik, balanserad och rik på tankar och kunskap. Luftelementet är föränderligt som vinden och strävar efter oberoende och flexibilitet. Ibland kan luft-personer tänka ytligt men har enormt med kunskap.

Vatten (Triangel pekar nedåt)

Vatten symboliserar visdom, beständighet, uthållighet och står för känslomässighet och känslighet. Även egenskaper som empatisk, hjälpsam och vänlig tillhör detta.

Ande/eter (Cirkel)

Anden är det femte elementet inom alkemin och symboliserar vibrationsfältet för ett allomfattande och allt sammanbindande fält. I eter hittar vi de subtila egenskaperna, såsom intuition, ideal, idéer och frön som ännu inte manifesterats i tankevärlden.

Storlekarna på väggklistermärkena ”5 Elementen i Alkemin” baseras på bilden där alla symboler är staplade ovanpå varandra. Naturligtvis kan klistermärkessymbolerna även klippas isär med sax och klistras upp bredvid varandra på väggen.

Beroende på beställd storlek levereras alkemi tatueringssymbolerna enskilt och inte som avbildat (i rad/på en klisterfilm)

Fyra / Fem element alchemi symboler - Eld, Vatten, Jord, Luft, Eter - Ursprung av all existens - Wallsticker

170,00 kr