Pentagram - kraftfullt skyddssymbol - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
190-WTA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Pentagram Symbol - Väggdekor

Vårt Pentagram-väggklistermärke, även kallat Pentalpha eller Drudenfot, visar en symbol som ofta felaktigt associeras med svart magi. Viktigt att veta är att när pentagrammet är orienterat med spetsen uppåt, handlar det inte alls om en satanisk symbol, utan om en uråldrig skyddssymbol med stor avvärjande kraft mot onda krafter, mardrömmar och andar. Den representerar föreningen av de fem elementen jord, vatten, luft, eld, eter och förstärker element som används för vita magi-trollerier. Den naturbundna Wicca-spiritualiteten, "häxornas religion", använder gärna pentagrammet, pentaklet, trippelmånen och triquetra-symbolen.

Många blommor, särskilt de från rosväxter som äppel, körsbär, hallon, jordgubbar etc., är arrangerade enligt ett pentagram. Bara för att en blomma växer åt andra hållet och visar "det onda" pentagrammet, är inte denna blomma ond. Varje tecken kan användas eller missbrukas beroende på med vilken energi och avsikt det används. Det mest kända tecknet som missbrukats är det uråldriga solhjulssymbolen, som i Asien anses vara en lyckosymbol.

Var och en av de fem linjerna skär den andra enligt regeln om det Gyllene snittet, därför representerar det magiska symbolen fullständig harmoni. I pentagrammet är således det Gyllene snittet förankrat. Nästan allt i universum motsvarar denna gudomliga byggplan, även våra kroppar. Leonardo Da Vinci gjorde detta tydligt med sin berömda ritning kallad Vitruvianske mannen. Ännu idag står hans skiss av en man med utsträckta armar och ben, omsluten av en cirkel och kvadrat, för symmetri, skönhet och kroppskännedom. Inte bara vår kropp är uppbyggd enligt det Gyllene snittet, även Venus omloppsbana runt jorden följer ett pentagram, kallat Venus-pentagrammet. Pentagrammet står för förbundenhet med allt som är. Ju tydligare Helig geometri kan urskiljas, desto mer tilltalar det vår skönhetssinne. Pentagrammet är en kraftfull skyddssymbol, står som planeten och gudinnan Venus för fruktbarhet, kreativitet, kärlek, lycka, överflöd, inre vägledning och uppvaknande. Eftersom det kan ritas i en enda rörelse, stod det i antiken även för livets eviga kretslopp.

Det spirituella femuddiga stjärnan-väggdekorationen påminner oss om att allt är sammanlänkat. Montera det självhäftande klistermärket i vilket rum som helst: vardagsrum, sovrum, arbetsrum och barnrum, eller använd det på dörr, laptop eller fönster och dra nytta av både skyddseffekten och den harmoniserande effekten som detta väggklistermärke ger.

Pentagram - kraftfullt skyddssymbol - Wallsticker

100,00 kr