Triquetra / Trinity knot - Skydd, Samhörighet, Treenighet - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
156-WTA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Triquetra väggdekoration - Allt är sammankopplat

Triquetran, även kallad Triquetta, Triqueta, Triangelknut, Keltisk knut eller Trinity-knut, är en symbol som överlevt från keltisk mytologi och vit magi eller mysteriereligionen Wicca. Wicca är en naturbunden spiritualitet som tror att allt bildar en enhet och är sammankopplat. Allt undergår en cykel, inklusive ens egen andliga utveckling. Inom Wicca-rörelsen anses Triquetran vara en symbol för den treeniga gudinnan (jungfru/flicka, moder, vis gammal kvinna), eftersom den visar tre sammankopplade Yoni, eller Vesica Piscis-symboler. Dessa representerar kvinnlighet och skapelse. Cirkeln som omger dem anses vara ett skydd och en enhet av dessa tre stadier. Sådana knutmönster var typiska för konsten under medeltiden. Knutarna representerar att allt är vävt samman och ömsesidigt beroende.

Triquetra är latin och betyder triangel. Triquetran står för siffran tre ("tri") och allt som vi upplever i tre olika uttryck (treenighet, Trinity):

Kropp, sinne, själ
Moder, fader, barn
Förflutet, nutid, framtid
Födelse, liv, död
Det gamla symbolen är relaterad till den keltiska Triskele och finns i många olika kulturer, till exempel även i indiansk konst från för 5000 år sedan!

Genom TV-serien "Charmed – Zauberhafte Hexen" blev den magiska symbolen mer känd. Den bärs som en talisman och skyddssymbol. Även här står Triquetran för det magiska numret tre (tre systrar), eller treenigheten. Den uttrycker på ett vackert sätt sammanhållningen mellan systrarna som de behöver för att stå emot det onda.

Triquetran används gärna av druider och häxor. Den ska öka intuition, kreativitet och magiska förmågor. Som väggdekoration är den ett vackert tillskott i ditt hem. Den utstrålar kraftfullt men också lugnande energi och kopplar dig till kraften inom dig. Som klistermärke och väggdekor kan Triquetran ge dig skydd och harmoni. Uppklistrad på vägg, dörr, möbler, laptop, fönster eller spegel påminner symbolen dig om att förena kropp, sinne och själ. Lita på livets cykel och njut av alla faser.

Triquetra / Trinity knot - Skydd, Samhörighet, Treenighet - Wallsticker

100,00 kr