Keltisk Triskele - Livets kretslopp - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
109-WTA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Keltisk Triskele inom en cirkel - Wallsticker

Den keltiska Triskelen är ett av de mest kända esoteriska och medeltida symbolerna. Den användes redan av kelter och druider som en talisman och magisk symbol. Den tredubbla spiralen är också en symbol för Bretagne och Isle of Man. Symbolen består av tre spiraler och kallas också för Triskel. Spiraler står för rörelse och energi. Allt i universum rör sig, expanderar och återvänder till enhet. Därför representerar Triskelen inom cirkeln även livets cykel. Allt återvänder till punkten där det började. Allt är en ständig cykel av att bli och förgå. I tolkningen av detta mystiska tecken spelar även det magiska talet tre en stor roll. Så Triskelen symboliserar bland annat enheten av förfluten tid, nutid och framtid, födelse, liv och död, kropp, sinne, själ eller mor, far, barn eller treenigheten. Inom den naturbundna Wicca-spiritualiteten står den tredubbla spiralen för den trefaldiga gudinnan, även kallad den trefaldiga gudinnan: flicka/jungfru, moder, gammal vis.

Triskelen används ofta som en talisman för skydd mot olycka och onda krafter. Använd väggdekorationen som ett skyddssymbol på vägg, fönster, möbler, spegel eller dörr. Eller använd den spirituella väggdekon för att känna samhörighet. För det magiska symbolen påminner dig om att du är förbunden med allt och tillhör den eviga oändliga livscykeln.

Men Triskelen är också helt enkelt vacker och harmonisk att se på. Därför passar den utmärkt som en individuell och dekorativ väggklistermärke för harmonisering och energisering av utrymmen som vardagsrum, sovrum, arbetsplats, yogarum, meditationsrum eller för din egen Wicca / häxaltare. I praktik och behandlingsrum förskönar den atmosfären med sin spirituella vibration. Triskelen möter oss ofta i form av väggdekor och som väggsymbol, på medeltida marknader och i rum med spirituell atmosfär.

Keltisk Triskele - Livets kretslopp - Wallsticker

100,00 kr