Trippel måne med pentagram - kvinnlig urkraft - gudinna - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
163-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Trefaldig Måne - Wicca-symbol

Detta magiska tecken, även kallat Triple Moon eller Triple Goddess, är särskilt känt inom Wicca-spiritualiteten. Det är ett sammansatt tecken av en fullmåne och två månskäror / halvmånar. I de flesta språk är månen feminin, det tyska språket utgör här ett undantag. Symboliken i detta övervägande som feminint uppfattade tecken representerar den trefaldiga mångudinnan och står för jungfru / flicka, moder och den visa. Alltså för livscykeln av att bli, vara och förgå. Wicca är en naturbunden spiritualitet som utgår från att allt är sammankopplat. Så symbolen för den trefaldiga månen står också för enheten av kropp, själ och ande. Allt följer en naturlig rytm och cykel. Så även den kvinnliga cykeln, som (utan p-piller) hos naturbundna kvinnor anpassar sig till måncykeln. Ofta har kvinnor sin menstruation vid fullmåne eller nymåne.

Väggdekoren, som visar månfaserna nymåne (månen inte synlig), tilltagande måne, fullmåne och avtagande måne, vill påminna dig om att ge dig hän åt de naturliga cyklerna. Ta tid för dig själv och dra dig tillbaka under din menstruation. Kanske känns allt för mycket och du känner dig kraftlös. Oroa dig inte, allt är bara en fas. De goda, liksom de dåliga tiderna går förbi. Efter en lugn period följer en aktiv och kraftfull fas. Den spirituella väggdekorationen stödjer dig i att bli en stark gudinna som är i samklang med sig själv!

Den positiva utstrålningen av vårt spirituella väggdekor "Trefaldig Måne" förstärks ytterligare genom ett av de mäktigaste skyddssymbolerna, pentagrammet. Allt i universum underkastas den heliga geometrin, naturen, musiken, även vi människor. Pentagrammet är en symbol för den heliga geometrin och följer det gyllene snittet. Allt där det gyllene snittet är särskilt tydligt upplever vi som mycket vackert, exempelvis blomblad. Även Walt Disney producerade 1957 en utbildningsfilm med Kalle Anka där pentagram och det gyllene snittet förklaras och där femstjärnan förekommer överallt i naturen:

Som väggdekoration passar Triple Moon-klistermärket perfekt i alla utrymmen där vi vill skapa en spirituellt stimulerande atmosfär. Symbolen stödjer vid ritualer och meditation och tjänar som ett skydds- och kraftsymbol på dörrar, fönster, speglar, väggar och laptop.

Trippel måne med pentagram - kvinnlig urkraft - gudinna - Wallsticker

320,00 kr