Trefaldig måne - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
217-2-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Trippel Måne - Wicca Symbol Klistermärke

Månen har ett starkt inflytande, inte bara på jorden utan också på oss människor. Så olika månfaser påverkar och fascinerar oss på många sätt. Månfaserna har stor betydelse för häxor. Ritualer är anpassade efter dem. Till exempel använder de energin från den växande månen för att bygga upp saker, öka eller för tillväxt. Fullmånen för att manifestera önskningar, men också för skyddsformler och meditation. Tiden för den avtagande månen för allt som ska minska eller försvinna, för att avvärja sjukdomar och dåliga influenser. Nymånen används oftast för en period av vila, meditation eller återhämtning, men också för en nystart.

För kvinnor nära naturen anpassar sig även den kvinnliga cykeln till månfaserna. Så menstruationen sker under fullmånen och ägglossningen vid nymånen, eller tvärtom.

Detta spirituella kvinnlighetssymbol i form av en trippel måne består av en fullmåne och två månskäror. Symboliken för tecknet representerar den heliga treenigheten, den trefaldiga gudinnan - jungfrun, modern och den gamla kvinnan (Maiden, Mother, and Crone). I modern tid har detta välkända symbol också tillskrivits Wicca spiritualiteten. Detta är en naturbunden mysteriereligion som värdesätter insikt i ens eget liv och inre transformation. Enligt Wicca är allt sammanlänkat, allt är ett. Som ovan så nedan, som i det lilla så i det stora, som inuti så utvändigt. Trippelmånesymbolen står också för universums naturliga cykel av att bli, vara och förgå. Väggdekorationen påminner dig om denna cykel och stödjer dig att komma i harmoni med din kvinnliga kraft. Allt går förbi, det dåliga, men också det goda. Allt är bara en fas!

Som en spirituell väggdekoration passar klistermärket perfekt i alla rum där du vill skapa en magisk atmosfär. Oavsett om det är ditt eget vardagsrum, yogastudio, Reiki rum, massagestudio eller naturläkar rum - med detta häxväggdekal ger du din inredning en touch av spiritualitet och magi.

Trefaldig måne - Wallsticker

250,00 kr