Stay wild moon child - Mondfas Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
321-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Förbli vild, månbarn - Månfasernas Symbol

Månbarnet står för barnet inom oss och att vi även som vuxna får bevara vår galna sida, självkärlek, kreativitet, fantasi, lekfullhet och sorglöshet. För att återfå mer fantasi, intuition och kreativitet hjälper det att jorda sig själv, det vill säga att vara mer närvarande i kroppen. Att vara i naturen, idrotta, trädgårdsarbete, meditation, mindfulness eller att observera naturen och månen (eller mångudinnan) och koppla ihop sig med henne, är också till hjälp.

I vit magi anses fullmånen vara en uppbyggnadsfas för kärlek, tillväxt och uppfyllelse. Fullmånen utövar ett enormt kraftpåverkan på vår jord, särskilt på den kvinnliga menstruationscykeln, växter, djur, ebb och flod. Kelterna kände till denna påverkan och halvmånen ansågs av dem vara en uppenbarare av heliga saker. En promenad i fullmånens sken uppenbarar den förtrollade atmosfären och den magiska kraften. Vid nymåne, när månen inte syns, är himlen särskilt vacker eftersom man kan se stjärnorna tydligare på grund av avsaknaden av månljus. Med tillväxten av månskäran stärks och byggs månkrafterna upp mer och mer. Det avtagande månens tillbakadragande gäller också för vårt sinne, som under denna månfas lättare kan dyka ner i det undermedvetna för att finna visdom och intuition.

Det bohemiska väggdekoret med det kända citatet symboliserar det djupt rotade behovet att vi alla kan övervinna gränser och ta tillvara på våra chanser. Ibland lönar det sig att bryta regler och bara prova på galna saker. Nya början kan leda till underbara äventyr, särskilt när de stärks av månens ljus. Låt dig inspireras och motiveras av vårt citat att följa vilda idéer och gå genom livet orädd och med förtroende.

Stay wild moon child - Mondfas Wallsticker

380,00 kr