Livets Blomma - Flower of Life Wallsticker (en yttre ring)

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
191-WTB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Livets Blomma med en ring - Väggdekoration

När man tittar närmare på mönstret av Livets blomma upptäcker man att det konstfulla symbolet består av många cirklar som överlappar varandra och skapar en sorts blomstermönster med 90 individuella blomblad. Livets blomma tillskrivs magiska krafter och används därför av många människor som ett skyddssymbol. Symboliskt sett representerar den den kosmiska ordningen i hela kosmos, eftersom varje skapelse i naturen består av mönster, strukturer och geometriska former. Bakom detta gömmer sig den gudomliga skapelsens ritning, där allting har sitt ursprung.

Dess harmoniserande effekt känns ofta omedelbart och kan användas som stöd i det vanliga vardagslivet. Följaktligen kan du placera blomman var du än önskar sätta en positiv och harmonisk impuls. Därför används symbolen ofta i meditationsrum, yogastudios, wellnessrum och massagestudios. Men det finns många andra sätt att använda detta skyddssymbol, till exempel som en väggmålning i ditt eget vardagsrum eller arbetsrum. Skaffa dig därför "Livets blomma" med dess fascinerande utstrålning till dina egna fyra väggar och känn kraften och harmonin som utgår från detta konstfulla verk.

Feng Shui Storlekar

Livets blomma-klistermärket finns tillgängligt i många olika storlekar. Det speciella här är våra Feng Shui-storlekar!!

Feng Shui gäller inte bara för utrymmen utan också för tal, eller specifika storlekar. Utöver storlekarna har vi skrivit den motsvarande Feng Shui-betydelsen! Så du kan vara säker på att även valet av storlek ytterligare förstärker den positiva effekten av Livets blomma!

Livets Blomma - Flower of Life Wallsticker (en yttre ring)

190,00 kr