Seed of Life - välsignelse, kreativitet och skydd - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
117-WTA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Seed of Life - Helig Geometri - Wallsticker

Livets frö / Seed of Life, även kallat Livets säd, Livets säde eller Life's Seed, är ett förstadium till Livets blomma, eftersom symbolen härstammar från Livets frukt och Vesica Piscis. Den innehåller skapelsens symfoni och tillhör den Heliga geometrin. Allting i universum är uppbyggt efter dessa mönster, och allt kan härledas tillbaka till dem. Allt som existerar visar former av den Heliga geometrin, till exempel visar äggstockarna (skapande, kreativitet) i tvärsnitt formen av Livets säd. Sex cirklar omgivna av en. På detta sätt pekar Livets frö på 7-motsvarigheterna: De sju skapelsedagarna, de sju chakrana, de sju strålarna, de sju hermetiska lagarna, de sju tonerna, de sju veckodagarna, etc. Det magiska mandalat står för välsignelse, skydd, fruktbarhet, utveckling och skapande kraft.

I Livets blomma finns också fiskblåsan, eller Vesica Piscis. Denna ovala form framträder överallt i universum där något nytt skapas, eller en värld/energi övergår i en annan. Till exempel vid våra ögon, vår mun, öron och vulva (kopplingen mellan den inre världen och den yttre världen). I kyrkor ser man ofta fiskblåsan tillsammans med Maria eller änglar, som en slags helgonskimmer, eller port, där helgonen träder in från sin värld till vår.

Livets frö används gärna som ett skyddssymbol och det sägs att det kan stödja skapandet av nya idéer, kreativitet, men även vid barnlängtan, samt förändringar. Tecknet ska främja medvetenhet, harmonisera energi, lugna och hjälpa till att fokusera tankarna. Det spirituella väggdekoret påminner dig om att allt följer en harmonisk plan och att du alltid är skyddad. Allt är en pågående process, en utveckling som sker från mitten, eller från insidan.

Väggdekoren passar utmärkt i ateljén, yogastudion, meditationsrummet, barnrummet, sovrummet, arbetsrummet, kontoret, överallt där det skapas kreativt, nya idéer föds eller där skydd önskas. Klistermärket är en vacker gåva till spirituella och kreativa människor.

Seed of Life - välsignelse, kreativitet och skydd - Wallsticker

100,00 kr