Learn how to see. Realize that everything connects to everything else - Leonardo da Vinci Citat Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
116-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Learn how to see. Realize that everything connects to everything else - Leonardo da Vinci Citat Wallsticker

Symbolen för Livets blomma har varit känd i tusentals år över hela världen i många olika kulturer. Till exempel hittades Livets blomma i Egypten i Osiristemplet i Abydos. Här handlar det om en föregångare till Livets blomma, Livets frö eller sädes.

Symbolen följer Pythagoras sats och det gyllene snittet. Allt i universum är uppbyggt efter detta mönster och allt kan härledas tillbaka till det. Formen av Vesica Piscis eller fisheye finns i Livets frö. Denna form finns överallt i universum där en värld övergår i en annan eller är kopplad till den. Till exempel vårt öga (inre värld till yttre värld), mun eller det kvinnliga könsorganet. Därför kan väggklistermärket främja kreativitet, nya idéer/skapelser och fruktbarhet.

Leonardo Da Vinci kände redan till dessa principer under sin tid och visste hur han skulle använda dem för sin konst, byggnader och uppfinningar. Han var känd för sin kreativitet och nyfikenhet och ansågs vara ett stort geni. Da Vinci spekulerade i att strukturer som följer det gyllene snittet gynnar omvandlingen av kosmisk energi till materia. Var därför medveten om dina tankar, för de kan manifestera sig! Attraktionslagen och de hermetiska lagarna fungerar alltid och överallt och är gamla visdomar som upplyser om universums magi och vår egen skaparkraft.

Väggdekorationen från Leonardo Da Vinci berättar att allt i universum är förbundet med varandra. Vi är ett! Allt består av atomer, eller snarare av energi! Bordet, blomman, katten, trädet och naturligtvis vi själva! Det spirituella och inspirerande väggdekalet verkar lugnande, energigivande, harmoniserande och avslappnande genom det harmoniska mönstret. Väggklistermärket påminner dig om att du aldrig är ensam, utan alltid är kopplad till hela universum! Det finns mycket mer inom dig än du tror! Tro på dig själv!

Learn how to see. Realize that everything connects to everything else - Leonardo da Vinci Citat Wallsticker

500,00 kr