Everything connects to everything else. Leonardo da Vinci-citat - wall sticker

Lägg till i önskelista

Das Wandtattoo wird nach Zahlungseingang in Handarbeit speziell für dich angefertigt und ist vom Umtausch ausgeschlossen.

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
237-2-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Everything connects to everything else. - Leonardo da Vinci - Citat Väggdekal

"Lär dig att se. Inse att allt är kopplat till allt annat." Detta citat från Leonardo Da Vinci härrör från den heliga geometrin och berör de grundläggande principerna för vår existens. Den heliga geometrin belyser dessutom att allt i universum är sammankopplat. Allt är ett och ett är allt. En människas hela liv kan spåras tillbaka till principerna för heliga geometriska mönster. Den heliga geometrin användes redan i antiken för att bygga majestätiska byggnadsverk som pyramiderna. Ett mycket känt och matematiskt mönster som återkommer är det gyllene snittet, även kallat Phi. Detta gudomliga fenomen beskriver ett särskilt förhållande mellan två nummer, längder eller andra storheter. Former i förhållande till det gyllene snittet upplevs av det mänskliga ögat som särskilt vackra och imponerande. Därför har det använts av konstnärer och arkitekter i deras verk i tusentals år.

Denna väggdekal med citatet från Leonardo Da Vinci "Lär dig att se. Inse att allt är kopplat till allt annat" ska påminna oss om att vi alla är sammankopplade, eftersom vi alla grundar oss på detta mönster. Därför bör vi hantera varandra bättre och respektera och uppskatta varandra. Väggdekoren erbjuder oss det bästa tillfället att påminna oss om människors ömsesidiga kopplingar. Klistra den på din vardagsrumsvägg eller i ett annat rum där du i lugn och ro kan ta till dig citatet.

Everything connects to everything else. Leonardo da Vinci-citat - wall sticker

250,00 kr