Livets Ägg - Egg of life - Förstadium Livets Blomma Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
195-WTA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Livets ägg - Egg of Life - Väggdekoration

Livets ägg är ett förstadium till Livets blomma, från vilken även Livets frukt framträder och utgör universums design. Livets blomma är det levande skapelsemönstret, matrixen för allt som existerar. Det är den formbildande utvecklingen av strukturer och symbolen är känd över hela världen och i många olika kulturer sedan tusentals år. Livets blomma sägs ha en harmoniserande och energiutjämnande effekt. Den är en symbol för oändligheten och är tänkt att förstärka positiva vibrationer och minska negativa blockeringar. Existensen av Livets blomma är inte möjlig utan Livets frö och Livets ägg, eftersom det är de allra första grunderna för den Heliga geometrin. Dessa ursprungsformer visar de fundamentala aspekterna av tillvaron i rum och tid. Livets ägg symboliserar fruktbarhet, hälsa och balans. Det är en tvådimensionell representation av en tredimensionell figur bestående av åtta sfärer, där den åttonde sfären ligger precis bakom den centrala sfären. Livets ägg är schemat genom vilket harmonierna i musik, liksom de i det elektromagnetiska spektrumet, är sammankopplade.

Väggbilden påminner dig om att dra styrka och stabilitet från din inre kärna och växa från denna starka bas. Skapande och skapelse innebär också kreativitet. Därför är detta väggdekal en fin presentidé för gravida eller de som vill bli det. Överträffa dig själv, tiden är inne! Använd din kreativitet och skapa något nytt! Du kom hit till jorden för att kreativt bidra till det oändliga fältet av möjligheter. Meditera, visualisera med hjälp av den spirituella väggdekorationen Livets ägg och känn stabilitet, styrka, skaparkraft, samhörighet och harmoni i det magiska symbolen. Prova, beställ väggdekoren och upplev de positiva vibrationerna som symbolen förmedlar. Detta väggdekor har potentialen att koppla oss till vår ursprungliga energi och harmonisera vår balans.

Feng Shui Storlekar

Livets blomma-klistermärket finns tillgängligt i många olika storlekar. Det speciella här är våra Feng Shui-storlekar!!

Feng Shui gäller inte bara för utrymmen utan också för tal och specifika storlekar. Utöver storlekarna har vi skrivit den motsvarande Feng Shui-betydelsen! Så du kan vara säker på att även valet av storlek ytterligare förstärker den positiva effekten.

Livets Ägg - Egg of life - Förstadium Livets Blomma Wallsticker

100,00 kr