Livets Blomma Torus Mandala - Magnetfältet av hjärtat och jorden - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
227-WTB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Seed of Life Torus Väggklistermärke

Livets frö, eller även kallat Skapelsens frö, är den universella symbolen för skapelse. Dess heliga geometri kan hittas överallt i universum. Den består av en perfekt arrangemang av sju cirklar som tillsammans skapar ett unikt cirkelmönster och avslöjar det mest grundläggande av alla skapelsemönster. När man ritar Blomman av Livet, börjar man alltid från början, med en cirkel. På samma sätt börjar livet hos människan, också med den första befruktade äggcellen. Därefter delar sig denna äggcell, likt hos Livets blomma. Man ritar den andra cirkeln så att den skär den första exakt i mitten. Det skapas en bild av två överlappande cirklar - fiskblåsan. Denna process fortsätter tills de första sju cirklarna blir synliga, Livets frö. När den dupliceras och vrids 90 grader, skapas torusformen, likt en munk eller bagel, formen av ett energifält. I grund och botten är alla energifält en torus – inklusive den mänskliga auran, hjärtats magnetfält och jordens.

Mandalas används för avslappning och läkning. Låt detta väggklistermärke bli ditt personliga meditationsobjekt och känn en djup tillfredsställelse och samhörighet med allt. Därför passar detta väggmotiv utmärkt för meditationsrum eller yogastudios.

Feng Shui Mått
Feng Shui gäller inte bara för rum utan även för tal och storlekar. Vid valet av storlek på vår väggdekoration är den specifika Feng Shui betydelsen viktig. Således kan måtten ytterligare förstärka den positiva effekten av Blomman av Livet!

Livets Blomma Torus Mandala - Magnetfältet av hjärtat och jorden - Wallsticker

190,00 kr