Flower of Life Torus - Magnetfältet från Hjärtat & Jorden - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
365-WTB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Torus Symbol - Livets blomma - Flower of Life Wallsticker

Inom helig geometri innehåller universums skapelseplan. Livets blomma är skapelsens grundform, som allt annat bygger på. Således bildar de sju cirklarna i centrum av livets blomma, livets frö. Om detta dupliceras och vrids 90 grader, skapas torusformen. Denna process kan fortsättas i det oändliga och allt fler fraktaler uppstår. I 3D liknar torusformen en munk, eftersom detta mönster kan vridas inåt och utåt, alltså runt sig själv.

Torusformen finns överallt i universum och är en grundform av helig geometri: Äpplen och tomater visar (särskilt i snitt) den typiska torusformen. Även magnetfältet från vårt hjärta och det skyddande magnetfältet runt vår jord har denna form. Vackra norrsken gör dessa magnetfält synliga. Hela universum tros enligt "munkmodellteorin" vara torusformat. Den uråldriga visdomsläran i hermetiken säger: Som inne så ute, som ovan så nedan, som i det lilla så i det stora, som anden så kroppen. Dessa hermetiska lagar blir särskilt tydliga här, eftersom det lilla äpplet liknar universum! Allt är ett!

Känsliga människor kan genom överlappande hjärtmagnetfält känna av hur en närliggande person just "vibrerar", känner eller tänker. Allt kommunicerar med hjärtat och vi får lära oss att åter känna detta och känna, upptäcka och utveckla vårt eget hjärta igen. Hjärtmagnetfältet står i samband med alla andra torus-fält. Väggdekorationen påminner dig om att åter leva från ditt hjärta och vända dig inåt. Är din mittpunkt stark, kommer du att behålla din lugn och stabilitet, oavsett hur oroligt det än kan vara omkring dig. Koppla dig med hjälp av den andliga väggdekorationen till jordens magnetfält och känn kraften, kärleken, magin och skyddet som utgår från fältet.

Feng Shui Mått
Feng Shui gäller inte bara för rum, utan också för siffror och storlekar. Vid val av storlek på vår väggdekoration, anges den specifika Feng Shui betydelsen. Således kan måtten ytterligare förstärka den positiva effekten av livets blomma.

Flower of Life Torus - Magnetfältet från Hjärtat & Jorden - Wallsticker

190,00 kr