Flower of Life Torus - Magnetfältet från hjärtat och jorden - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
226-WTBB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Torus Symbol - Flower of Life Väggdekal

I Helig geometri finns universums byggnadsplan. Blomman av Livet är skapelsens grundform, som allt annat bygger på. De sju cirklarna i mitten av livsblomman utgör livets frö. När det dupliceras och vrids 90 grader, skapas torusformen. Detta förfarande kan fortsättas i det oändliga och allt fler fraktaler skapas. I 3D liknar torusformen en munk, eftersom detta mönster kan vridas inåt och utåt, alltså runt sig själv.

Torusformen finns överallt i universum och är en urform inom helig geometri: Äpplen och tomater visar (särskilt i tvärsnitt) den typiska torusformen. Även vårt hjärtas magnetfält och jordens skyddande magnetfält har denna form. Vackra norrsken gör dessa magnetfält synliga. Hela universum ska enligt "munkmodellteorin" vara torusformat. Den uråldriga visdomsläran inom hermetiken säger: Som inuti så utanpå, som ovan så nedan, som i det lilla så i det stora, som i anden så i kroppen. Dessa hermetiska lagar blir särskilt tydliga här, eftersom det lilla äpplet liknar universum! Allt är ett!

Känsliga människor kan känna av överlappande hjärtmagnetfält, hur en närstående person just "svänger", känner eller tänker. Allt kommunicerar med hjärtat och vi får lära oss att känna detta igen och åter känna, upptäcka och utveckla vårt eget hjärta. Hjärtmagnetfältet är kopplat till alla andra torus-fält. Väggdekalen påminner dig om att åter leva från ditt hjärta och vända dig inåt. Är din mittpunkt stark kommer du att behålla din ro och stabilitet, oavsett hur oroligt det kan vara runt omkring dig. Anslut dig med hjälp av den spirituella väggdekorationen till jordens magnetfält och känn kraften, kärleken, magin och skyddet som utgår från fältet.

Feng Shui Mått
Feng Shui gäller inte bara för rum utan även för tal och storlekar. Vid valet av storlek på vår väggdekoration är den specifika Feng Shui betydelsen viktig. Således kan måtten ytterligare förstärka den positiva effekten av Blomman av Livet!

Flower of Life Torus - Magnetfältet från hjärtat och jorden - Wallsticker

380,00 kr