Seed of Life (utan yttre cirkel) - Skydd, kreativitet, skapande - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
187-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Seed of Life (utan yttre cirkel) - Skydd, kreativitet, skapande - Wallsticker

Seed of Life,, Livets frö även känd som Livets säde, är ett förstadium till Livets blomma, eftersom symbolen utvecklas från Livets frukt och Vesica Piscis. Den innehåller skapelsens symfoni och tillhör den Heliga geometrin. Allting i universum är uppbyggt efter dessa mönster, och allt kan härledas tillbaka till dem. Allt som existerar visar former av den Heliga geometrin, till exempel visar äggstockar (skapelse, kreativitet) i tvärsnitt formen av Livets frö. Sex cirklar omgivna av en. På så sätt pekar Livets frö på 7-motsvarigheter: De sju skapelsedagarna, de sju chakrana, de sju strålarna, de sju hermetiska lagarna, de sju tonerna, de sju veckodagarna, osv. Det magiska mandalat står för välsignelse, skydd, fruktbarhet, utveckling och skapande kraft.

Inom Livets blomma finns också Vesica Piscis, eller fiskblåsan. Denna ovala form uppenbarar sig överallt i universum där något nytt skapas, eller en värld/energi övergår i en annan. Till exempel vid våra ögon, vår mun, öron och vulva (kopplingen mellan den inre och yttre världen). I kyrkor ses ofta fiskblåsan tillsammans med Maria eller änglar, som en form av helgongloria, eller portal, där helgonen går från sin värld till vår.

Livets frö används gärna som ett skyddssymbol och sägs kunna stödja skapandet av nya idéer, kreativitet, men även vid barnlängtan, samt förändringar. Det spirituella väggdekoret påminner dig om att allting följer en harmonisk plan och att du alltid är skyddad. Allt är en pågående process, en utveckling som sker från mitten, eller från insidan.

Väggdekoren passar utmärkt i ateljén, yogastudion, meditationsrummet, barnrummet, som en välsignelsebild i barnrummet, sovrummet, arbetsrummet, kontoret, överallt där det arbetas kreativt, nya idéer uppstår eller där skydd önskas. Dekalen är en fin presentidé för spirituella och kreativa personer.

Väggdekoration med djup - Seed of Life

Högkvalitativ väggkonst som är en perfekt komplettering till behandlingsrum, ateljé och arbetsrum. Även privata utrymmen som sovrummet gynnas av den positiva energin från denna symbol.

Feng Shui Storlekar

Livets frö-dekalen finns tillgänglig i många olika Feng Shui-storlekar. Feng Shui gäller inte bara för utrymmen, utan också för tal och specifika storlekar. Utöver storlekarna har vi skrivit den motsvarande Feng Shui-betydelsen. Så kan du vara säker på att även storleksvalet förstärker den positiva effekten av Livets blomma ytterligare!

Seed of Life (utan yttre cirkel) - Skydd, kreativitet, skapande - Wallsticker

100,00 kr