Fruit of Life med yttre cirklar - kraftfull symbol för överflöd - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
270-WTAB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Livets Frukt - Fruit of Life Wallsticker

Helig geometri är den morfogenetiska strukturen av verkligheten och ligger till och med till grund för matematiken. Det är ett slags språk, eftersom allt som finns och allt som någonsin har skapats baseras på grundmönstret för "Livets blomma". "Livets frukt", eller på engelska "Fruit of Life", uppstår ur Livets blomma men går bortom den och finns i Metatrons kub.

Livets frukt är en av de högsta symbolerna inom helig geometri, från vilken varje form och materia kan uppstå. På grund av dess kraft har den länge hållits hemlig. Den innehåller 13 informationssystem som beskriver varje enskilt aspekt av vår skapelsehistoria och står för kvinnlig energi. Genom sammankopplingen av kvinnlig och manlig energi skapas alltid något nytt. Genom att förena den kvinnliga energin, som cirklarna representerar, med den manliga energin i form av linjer, skapas symbolen för Metatrons kub. Från detta magiska symbol kan de "Fem platonska kropparna" härledas. Alla symboler tillhör helig geometri som bär på universums byggnadsplan.

Cirkeln runt Livets frukt representerar ofta idén om fullständighet och enhet. Den symboliserar universums enhet, helheten och samverkan av allting. Cirkeln står också som en upprepning av de andra cirklarna och således som ett fraktal, för det oändliga matrismönstret och universums oändlighet.

Energi följer uppmärksamhet. Positivt tänkande och känsla manifesterar positiva saker. Så du kan skörda underbara frukter om du har sått positiva frön. Var alltid medveten om din egen skapande kraft och skaparförmåga! Skyll inte på någon annan för det som händer dig, ta eget ansvar och var medveten om dina tankar och önskningar. Klistra den geometriska, enkla väggdekorationen i ditt vardagsrum, sovrum eller arbetsrum och känn den positiva kraft som utstrålar från denna väggmålning. Detta motiv är också mycket populärt som väggdekoration i meditationsrum, ateljéer, kreativa kontor, yogastudios, naturläkarrum eller vilorum.

Fruit of Life med yttre cirklar - kraftfull symbol för överflöd - Wallsticker

170,00 kr