Livets Blomma - Flower of Life Hexagon - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
188-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Livets Blomma - Flower of Life Hexagon - Wallsticker

Livets blomma har prytt olika platser långt före Kristi födelse. Den syns även på många historiska byggnader. Livets blomma, även kallad Flower of Life, är en enkel väggdekoration och samtidigt ett spirituellt symbol. Detta speciella ornament, som består av många sammanflätade cirklar, verkar – vid längre betraktande – som om det rör sig. Man kan nästan se och känna den höga vibrationen från Livets blomma.

Detta väggdekalsmotiv visar den välkända Livets blomma, men helt utan yttercirklar. Således blir hexagonen, även kallad sexhörningen, tydlig, vilket är en av de stabilaste formerna på jorden. Bikupor är också sexkantiga och därför mycket stabila, trots att de är gjorda av mycket tunnt material. Till denna hexagonala form kan man enkelt lägga till oändligt många sexhörningar.

Den positiva energin kommer att flöda

Livets blomma, bestående av många överlappande cirklar, skapar ett tredje symbol, Vesica Piscis. Detta speciella motiv ser inte bara extremt dekorativt ut, det bidrar också till positiv energi, skaparkraft och ett harmoniskt energiflöde i rummet. Men inte bara det. Livets blomma anses allmänt vara en universell symbol för skydd, harmoni och enhetsmedvetenhet, eller "Allt är ett". För allt i universum är uppbyggt enligt mönstret av Livets blomma. Alla matematiska och universella lagar, såsom Pythagoras sats, Fibonacci-sekvensen, det gyllene snittet, Metatrons kub och de platonska kropparna, finns inom den. Många värdefulla skäl att införliva detta optimistiska ornament i sitt eget hem. Livets blomma väggdekal kan verka harmoniserande, vilket gör den till en populär symbol inom det spirituella området. Oavsett om det är ett yogastudio, ayurveda, meditation, helande praxis, coaching eller privata utrymmen, är Livets blomma en uppskattad dekoration och presentidé. Den högkvalitativa självhäftande folien lämpar sig även som väggdekoration i stressiga miljöer som kontor, väntrum eller mötesrum. Men även utrymmen avsedda för avkoppling gynnas av detta energirika och välgörande symbol.

Livets Blomma - Flower of Life Hexagon - Wallsticker

190,00 kr