Livets Blomma - Flower of Life: Origin, Development & Unfolding - Wallsticker

Lägg till i önskelista
Special Price 420,00 kr Regular Price 840,00 kr

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
170-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Livets Blomma - Flower of Life: Origin, Development & Unfolding - Wallsticker

INFO: Storleken avser hela motivet som visas, alltså alla 5 motiv tillsammans!

Vårt väggklistermärkeset visar de olika stadierna av skapandet av Livets blomma och kan även användas som hjälp för att själv måla eller rita. Med en passare kan det geometriska, magiska mönstret enkelt konstrueras. Väggdekorationen visar utvecklingen och utfällningen av Livets blomma. Alla celleringsprocesser följer detta mönster, när en människa, eller alltid när nytt liv skapas. Det börjar med en cirkel / ett klot eller en cell som delar sig. Så skapas det så kallade Vesica Piscis-symbolen, vilket representerar den första celldelningen. Det ses också som en skapelsesymbol, då två världar korsar varandra och något nytt uppstår. Det ovala symbolet i mitten av denna symbol liknar vulvan och står för fruktbarhet. Många helgonskäror på gamla väggmålningar visar denna form.

Därefter sker ytterligare celldelningar. De fyra cellerna är i 3D arrangerade som en tetraeder, där varje hörn av pyramiden motsvarar mitten av en cell. De fyra cirklarna representerar symmetri, ordning och stabilitet.

Uppbyggnaden är följande: Det fjärde symbolen från vänster representerar Livets frö, eller Livets säte. Det är den centrala punkten i Livets blomma och står för kreativitet, skydd, fruktbarhet och skapande kraft.

Därefter skapas Livets blomma genom konstruktionen. Livets blomma har använts som dekorativt element och som skyddssymbol i olika kulturer i årtusenden. Symbolen är känd över hela världen, från Kina, Egypten, Europa men även resten av världen. Den hittades till exempel i Osiristemplet i Abydos i Egypten (minst 6000 år gammal) och som en tredimensionell Livets blomma i Kina under tassen på vaktkatten vid ingången till Förbjudna staden. Den tillskrivs en harmoniserande och energiutjämnande effekt. Den sägs förstärka positiva vibrationer och minska negativa.

Livets blomma består av 19 cirklar, 12 halvcirklar, 6 tredjedelscirklar och 18 sjättedelscirklar. De följer matematiska lagar, såsom Pythagoras sats. På detta mönster är allt i universum uppbyggt och allt kan härledas tillbaka till det. Den Heliga geometrin kallas också för dold geometri eller hermetisk geometri. Den förenar således spiritualitet med vetenskap och kvantfysik. Symbolerna är välkända under engelska termer som: flower of life, seed of life, sacred geometry.

Utöver sin dekorativa och spirituella effekt används Livets blomma-symbolen även som skydd: Den ska rensa bostäder från negativa vibrationer, eller till exempel minska elektrosmog på arbetsplatsen. Vårt väggklistermärke "Livets blomma" är den idealiska väggdekorationen för vardagsrum, sovrum, barnrum eller kontor. Använd den harmoniförstärkande utstrålningen av denna välbekanta symbol för att skapa en positiv stämning med väggdekorationen Livets blomma i ditt hem eller på din arbetsplats.

Beställ "Livets blomma Skapande" väggklistermärkeset.

Om du vill ha Livets blomma enbart med en ytterring, ta bort den yttersta cirkeln, före eller efter monteringen.

Livets Blomma - Flower of Life: Origin, Development & Unfolding - Wallsticker

Special Price 420,00 kr Regular Price 840,00 kr