Leonardo da Vinci citat & Flower of Life Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
236-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

"Learn how to see. Realize that everything connects to everything else" - Leonardo da Vinci Citat & Flower of Life Wallsticker

"Erkänn verkligheten och förstå att allt är kopplat till allt annat." Detta citat av Leonardo da Vinci vill berätta för oss att allt i universum är sammankopplat. Allt organiskt grundar sig på den heliga geometrin, så hela universum är uppbyggt enligt mönstret av livets blomma och kan härledas tillbaka till detta. I varje minsta partikel, oavsett om det är plast, växt eller människa, finner man atomer med elektroner och kvantpartiklar. Allt är energi som har skapat sin egen form. Redan den store konstnären och uppfinnaren Leonardo da Vinci uttryckte antagandet att strukturer som följer det gyllene snittet främjar omvandlingen av kosmisk energi till materia. Var därför medveten om dina tankar, för de kan bli verklighet! Attraktionslagen och de hermetiska lagarna är gamla visdomar som upplyser om universums magi och vår egen skaparkraft.

Särskilt imponerande är att livets blomma förenar alla universella lagar: som Pythagoras sats, livets träd, kvadraturen av cirkeln, Merkaba, Metatrons kub samt de platonska kropparna. Livets blomma har varit känt i tusentals år som en energisymbol och anses inte bara i Europa som ett skyddande tecken. Den finns i nästan alla kulturer och står för varandets oändlighet.

Använd kraften från livets blomma för att ladda dina energireserver. Det spirituella symbolet verkar genom sitt fulländade vibrationsmönster energigivande, harmoniserande och lugnande. Klistra klistermärket på din vägg eller en annan slät yta och skapa dig en plats för välbefinnande.

Allt är ett och allt påverkar varandra. Om du känner dig ensam, ledsen eller hjälplös, betrakta symbolen och känn den harmoniserande energin och det stora nätet av medvetenhet och kärlek. Meditera och visualisera med hjälp av väggklistermärket det universella vibrationsmönstret och känn samhörigheten. På så sätt kommer du till ro, självinsikt, harmoni och fred. Allt som någonsin skapats är fulländat, inklusive du!

Väggdekoren med livsvisdomen från Leonardo da Vinci påminner dig om livets magi, dina tankars kraft, din fulländning och de oändliga möjligheter som står öppna för dig!

Leonardo da Vinci citat & Flower of Life Wallsticker

570,00 kr