Golden Spiral & Leonardo da Vinci citat Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
237-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Golden Spiral &  „Learn how to see. Realize that everything connects to everything else.“ Leonardo da Vinci - Wallsticker

"Lär dig att se. Förstå att allt är kopplat till allt annat." Detta citat av Leonardo Da Vinci kommer från den heliga geometrin och behandlar existensens grundprinciper. Den heliga geometrin klargör också att allt i universum är sammankopplat. Allt är ett och ett är allt. Ett människoliv kan spåras tillbaka till principerna för de heliga geometriska mönstren. Den heliga geometrin användes redan i antiken för att bygga majestätiska konstruktioner som pyramiderna. Ett mycket känt och matematiskt mönster som återkommer är det gyllene snittet, även känt som Phi. Detta gudomliga fenomen beskriver ett speciellt förhållande mellan två tal, längder eller andra storheter. Former i förhållande till det gyllene snittet framstår som särskilt vackra och imponerande för vårt mänskliga öga. Därför har det använts av konstnärer och arkitekter i deras verk sedan tusentals år tillbaka.

Detta väggklistermärke med citatet av Leonardo Da Vinci "Lär dig att se. Förstå att allt är kopplat till allt annat" ska påminna oss om att vi alla är sammankopplade, eftersom vi alla är en del av detta mönster. Därför bör vi behandla varandra bättre och visa respekt och uppskattning. Väggbilden ger oss det perfekta tillfället att påminna oss om människors samhörighet. Klistra den på väggen i ditt vardagsrum eller i ett annat rum där du i lugn och ro kan ta till dig citatet.

Golden Spiral & Leonardo da Vinci citat Wallsticker

440,00 kr