Flower of Life - Livets Blomma inverterad wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
118-WTB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Flower of Life wallsticker - Livets Blomma inverterad

Livets blomma är en spirituell symbol som har funnits på historiska byggnader över hela världen i årtusenden och tillskrivs en harmoniserande och skyddande effekt. Livets blomma har till exempel upptäckts vid Osiristemplet i Egypten eller i Westminster Abbey som en del av en mosaik från 1200-talet. Ornamentet, som består av 19 överlappande cirklar, skapar ett blomstermönster av imponerande skönhet och anses vara en av världens äldsta kraftsymboler. Livets blomma räknas tillsammans med det gyllene snittet eller Metatrons kub som en av de viktigaste formerna av Helig geometri, som står för kosmisk ordning och positiv energi. Dessa former av Helig geometri utgör grunden för vårt universum och allt liv.

Ta in Livets blomma med dess fascinerande ordning i ditt eget hem och känn kraften och harmonin som det konstfulla ornamentet utstrålar. Det spirituella väggdekalet passar utmärkt som dekorationselement för yogastudios, men också för olika vardagsrum. Oavsett om det är vardagsrummet eller arbetsrummet – Livets blomma är en källa till positiv energi som bjuder in till avkoppling och meditation.

Väggdekalen Livets blomma tillverkas i den storlek och färg du önskar, personligt och för hand. I vår butik hittar du även det icke-inverterade symbolen för Livets blomma och Livets frö.

Feng Shui mått

Klistermärket Livets blomma finns tillgänglig i många olika storlekar. Det speciella här är våra Feng Shui-storlekar!!

Feng Shui gäller inte bara för rum utan även för tal, eller specifika storlekar. Förutom storlekarna har vi skrivit den motsvarande Feng Shui-betydelsen! På så sätt kan du vara säker på att även storleksvalet förstärker den positiva effekten av Livets blomma ytterligare!

Flower of Life - Livets Blomma inverterad wallsticker

190,00 kr