Stay wild moon child - Mondfas wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
511-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Wallsticker "Stay Wild Moon Child" med månfaserna

Wandtatueringen är en fantastisk väggdekoration för alla som känner en koppling till månen. Men vad betyder detta uppmuntrande och glada uttryck?

Uttrycket "Stay Wild Moon Child" är en påminnelse om att vi alla föddes vilda och fria. Det uppmuntrar oss att följa vår intuition, gå vår egen väg och förverkliga våra drömmar, oavsett vad andra tycker.

Månen, eller mångudinnan (hon är faktiskt kvinnlig), står för kreativitet, intuition och frihet. "Moon child" skulle därför kunna beskriva någon som identifierar sig med dessa värden. Men även människor som beaktar månens cykler, lever i harmoni med naturen, är naturkännare, har en förkärlek för helande växter, tarotkortsläggning, shamanism, meditation, yoga och för alternativa eller andliga livsstilar och healingmetoder.

Precis som månen ändrar sig från nymåne, till halvmåne, till nymåne och fullmåne, går vi också igenom tillväxt- och utvecklingsfaser. Månfaserna kan hjälpa oss att bättre förstå och arbeta med våra egna inre processer. Månens cykelfaser är en kraftfull symbol för förändring, förnyelse, tillväxt och utveckling. Som hemdekoration kan de i vardagsrummet, arbetsrummet, meditationsrummet eller sovrummet hjälpa oss att ansluta till livets naturliga rytmer och låsa upp vår egen inre visdom.

Väggdekalen ska uppmuntra dig att gå din egen väg och inte låta dig begränsas av samhälleliga förväntningar.

Stay wild moon child - Mondfas wallsticker

350,00 kr