Pentagram Mandala - Skyddssymbol - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
190-2-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

 Pentagram Skydd Mandala - Wallsticker

Pentagrammet är en uråldrig, mäktig skyddssymbol. I den är hemligheten med det Gyldene snittet dold, alltså livets byggplan. Var och en av de fem linjerna skär den andra enligt regeln om det Gyldene snittet, därför står den magiska symbolen för fullkomlig harmoni. Inte bara vår kropp är uppbyggd efter det Gyldene snittet, även Venus omloppsbana runt jorden följer ett pentagram. Tecknet står för kvinnlighet, förbundenhet med allt som är, för fruktbarhet, kreativitet, kärlek, lycka, överflöd, inre ledning och uppvaknande. Eftersom det kan ritas i ett drag, stod det i antiken även för livets eviga cykel. I forntiden stod det för hälsa. I antikens Grekland stod det för skydd mot onda andar, likaså under medeltiden. Tidigare var det för kristna en symbol för Jesu sår på korset och finns därför i vissa äldre kyrkor.

Under kristnandet djävuliserade och förbjöd kyrkan hedniska seder, förstörde heliga hedniska platser och byggde kyrkor på dem. De mördade naturbundna kvinnor med kunskap om läkeörter, eftersom de påstått var onda häxor. På den tiden började även kyrkan att stigmatisera pentagrammet som en symbol för Satan. Troligtvis för att "häxor" kände till dess makt.
Det magiska tecknet representerar föreningen av de fem elementen jord, vatten, luft, eld och eter och ska förstärka och skydda vit-magiska besvärjelser.

Denna väggdekal har två perfekta pentagoner över varandra, var och en omgiven av ett pentagon.

Väggdekoren är för människor som vill vända ryggen till dessa uråldriga manipulationer och lögner och utnyttja kraften från de femuddiga stjärnorna.

Pentagram Mandala - Skyddssymbol - Wallsticker

170,00 kr