Alkemi / Tesla Mandala - 3,6,9 Nycklar till Universum - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
286-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Alkemi Mandala - Väggklistermärke för skapande kraft

Hexagrammet är en viktig symbol inom alkemin, som innehåller talföljden 3, 6, 9 i triangeln, vilken Nikola Tesla var så besatt av. Han beskrev dem som de grundläggande siffrorna i det gudomliga med en skapande kraft: "Om du kände till storheten hos talen 3, 6 och 9, skulle du ha nyckeln till universum." Citat av Nikola Tesla. Tesla (1856-1943) var en av de mest geniala uppfinnarna och vetenskapsmännen och beräknade till och med nodpunkter runt planeten som var kopplade till dessa tal. Vi har honom att tacka för att växelström flyter från våra vägguttag! Han kallades även för elektricitetens trollkarl. Hans mål var att förse alla människor med energi gratis och obegränsat! Han var långt före sin tid men blev tyvärr ofta inte erkänd.
Från de aritmetiska och geometriska egenskaperna hos talen kan man härleda uppbyggnaden av mikrokosmos och makrokosmos, talens mystik och hermetiken. Oavsett var i universum vi befinner oss behåller matematiken och numerologin sin giltighet överallt. Pythagoras var en av de viktigaste företrädarna för den hermetiska filosofin och initierades i vetenskapen av prästerna av Thoth i Egypten.

Hexagrammet är en sexuddig stjärna och stjärnpolygon som förenar de fyra elementen på jorden. I den alkemistiska symbolvärlden betecknar blandningen av de fyra elementen oftast urmaterien, där alla beståndsdelar finns med. I liknande bemärkelse används hexagrammet också inom frimureriet i logotyper, där "den flammande stjärnan" (pentagrammet) är en betydligt mer spridd symbol. Spetsarna på hexagrammet var var och en tilldelade ett metall. Både pentagrammet och hexagrammet är skyddssymboler och håller negativa energier borta från oss. Hexagrammet kan framför allt inom en cirkel ses som en typ av mandala.

Mandala har en lugnande och centrerande effekt eftersom de bär på element från den heliga geometrin. När man fördjupar sig i meditation i mitten av en mandala, begiver man sig på en resa till sitt innersta. Angående de magiska tal som ingår i vårt mandala finns olika åsikter. 3, 6 och 9 tros vara nyckeln till fri energi, en vektor för den 3:e eller 4:e dimensionen eller representera Guds plan. Använd kraften av mandalan och energisera med väggklistermärket dina egna väggar, fönster, speglar eller andra släta ytor. Koppla upp dig med väggdeko mandalan för att aktivera din kreativitet och din skapande kraft.

Alkemi / Tesla Mandala - 3,6,9 Nycklar till Universum - Wallsticker

130,00 kr