Yggdrasil - Livets träd - Tree of Life Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
153-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Yggdrasil - Livets träd - Tree of Life Wallsticker

Yggdrasil-trädet står i centrum av världen enligt nordisk mytologi. Det växer mitt i urhavet Ginnungagap, där träets tre rötter förbinder de tre världarna himmel, midgård och underjorden. Rotten i Asgård, gudarnas värld, leder till Urds brunn, där nornorna, ödets gudinnor, väver världens öde. Rotten i Midgård, människornas värld, leder till Mimirs brunn, där jätten Mimir bevarar världens kunskap. Rotten i Niflheim, frostdimmans värld, leder till källan Hvergelmir, där draken Nidhöggr gnager på den.

I nordisk mytologi är Yggdrasil en plats för visdom och kunskap. Oden, den högste guden i det germanska panteonet, hänger sig själv i nio dagar och nätter på trädet för att lära sig runorna och förvärva visdom.

Livets träd är en universell symbol som förekommer i många olika kulturer. För vikingarna var Yggdrasil en symbol för universums enhet, för förbindelsen mellan himmel och jord, mellan detta liv och nästa, mellan liv, död och återfödelse.

Lägg till en touch av magi i ditt hem och applicera Yggdrasil, världsträdet, som en väggdekal på dina väggar, möbler, fönster, speglar eller dörrar. En fin presentidé för fans av vikingar.

Yggdrasil - Livets träd - Tree of Life Wallsticker

380,00 kr