Tors hammare - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
455-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Tors hammare wallsticker

Tors hammare, även känd som Mjölner, är en av de mest kända symbolerna inom nordisk mytologi. Den är åskguden Tors vapen och representerar hans styrka, makt och rättvisa. Det är ett vapen som gör att Tor kan besegra sina fiender och upprätthålla ordningen i universum. Guden från den nordiska mytologin använder sin hammare för att skydda de oskyldiga och straffa de onda. Tor är guden för åska, blixtar och väder. Han är också människornas skyddsgud och ordningens väktare.

Hammaren är smidd med ett skaft av trä och ett huvud av järn. Den är ofta dekorerad med ett mönster av runor eller knutar, som ska ge ytterligare skydd och tur.

Historien om Mjölner är lång och komplex. Hammaren smiddes av dvärgen Brokkr, som gjorde den enligt jätten Thryms instruktioner. Hammaren är så tung att endast Tor själv kan lyfta den. Den är även så kraftfull att den kan krossa allt den träffar.

Tors hammare är ett populärt motiv för väggdekaler. Det är en kraftfull och uttrycksfull symbol som passar i alla hemmiljöer. Vår väggdekal är en högkvalitativ vinylklistermärke som är lätt att applicera. Den finns tillgänglig i olika storlekar och färger så att du kan hitta den perfekta väggdekorationen för dina behov. Beställ din väggdekal idag och ta in ett stycke nordisk mytologi i ditt hem!

Design av Jonas Lau Markussen

Tors hammare - Wallsticker

380,00 kr