Vegvisir Vikingkompass - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
193-2-WTB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Vegvisir Betydelse

Vegvisir-symbolen härstammar ursprungligen från Island och är en grafiskt framställd symbol, även känd som en sigill. Sigiller tillhör typen av önskemagikeri som, när de används korrekt, kan ha en kraftfull och ibland överraskande effekt. Runsymbolen tillskrivs vikingarna. En myt säger att vikingar och norska sjömän ofta använde symbolen eftersom den visade dem vägen hem och skyddade mot stormar.

Vegvisir fungerar också som en spirituell kompass som styr ditt hjärta och dina steg för att fatta rätt beslut. Detta djupsinniga symbol handlar inte enbart om att avvärja negativa energier, utan snarare om att hitta sin egen väg.

Väggdekorationen hjälper dig att finna din väg och leder dig genom svåra situationer. Dekorera ditt vardagsrum, sovrum, entré, korridor eller något annat utrymme med denna väggdekal som också kan uppfattas som ett skyddssigill. Du kan även placera cirkeln över din säng i sovrummet så att symbolen kan skydda dig från dåliga drömmar. En fantastisk presentidé för män och för personer som är intresserade av nordisk mytologi och kultur.

Vegvisir Vikingkompass - Wallsticker

250,00 kr