Vegvisir Runen Vikingakompass - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
193-WTCB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Vegvisir Vägvisare Väggderoation

Vegvisir symbolen härstammar ursprungligen från Island och är en grafiskt framställd symbol, eller en sigill / Galdrastafur. Sigiller hör till sigilmagi, en form av önskemagikeri som när den används korrekt kan ha en kraftfull effekt. Vikingar och norska sjömän ska ha använt symbolen frekvent, eftersom myten säger att den visade dem vägen hem och skyddade mot stormar. Därför är det nordiska skyddssymbolen även känd som vikingakompassen. Faktum är dock att man inte är helt säker på om symbolen verkligen användes under vikingatiden, eller först efteråt. I Huld-manuskriptet står det om Vegvísir: "Om detta tecken förs, ska bäraren inte gå vilse i storm eller vind, även om vägen framför är okänd."

Det magiska tecknet kan också översättas med: "Det som visar vägen". Vegvisir väggdekoren är omgiven av mystiska tecken, runalfabetet (Futhark) som bildar en cirkel. Dessa gamla skrifttecken för germanerna, användes som ett symbolsystem där varje enskild bokstav hade en specifik betydelse. De användes i poesi, inskrifter, som orakel och för spådomar.

Vegvisir är också en spirituell kompass som styr ditt hjärta och dina steg för att fatta rätt beslut. Även om du har förlorat hoppet kan Vegvisir hjälpa dig att återfinna det. Denna mystiska väggdekoration handlar inte bara om att avvärja dåliga energier, utan mer om att hitta sin väg. Låt denna väggklistermärke visa dig vägen och lotsa dig genom svåra situationer. Dekorera ditt vardagsrum eller något annat utrymme med denna väggdekal, som också kan uppfattas som ett skyddssigill. Du kan också placera klistermärket över din säng i sovrummet så att symbolen kan skydda dig från dåliga drömmar.

 

 

 

Vegvisir Runen Vikingakompass - Wallsticker

440,00 kr