Livets träd - Familjens symbol - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
258-WTCB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Yggdrasil Väggdekor

I nordisk mytologi är Yggdrasil ett träd, eller en plats för visdom och kunskap. Odin, vikingarnas högsta gud, hänger sig själv i nio dagar och nätter på trädet för att erhålla visdom.

Eddan, en betydande samling av forngermanska myter och legender, beskriver Yggdrasil som gudarnas heliga samlingsplats. Här samlas gudarna för att överlägga och döma. Tor, en av de mest kända gudarna i nordisk mytologi, spelar en betydande roll i Edda-berättelserna. Han är åskguden och son till Odin, gudarnas ledare. Tor är känd för sin otroliga styrka och sitt mod. Han bär en mäktig hammare vid namn Mjölner, som han kan kasta blixtar med och som är symbolen för hans kraft. Väggklistermärkets rötter är formade som Tors hammare. Tor betraktas ofta som människornas beskyddare och kämpar mot gudarnas fiender. Hammaren representerar hans styrka, makt och rättvisa.

Knutmönster står för oändlighet och evighet. Så var även det kosmiska världsbildet hos de nordiska kulturerna, då det ofta ansågs vara cykliskt och återkommande. Sammanflätade mönster ansågs vara skyddssymboler som skulle bringa sina bärare lycka och säkerhet. Andra betydelser inkluderar förbindelse, enhet, mystik och spiritualitet.

"Trädet av Livet"-klistermärket är mer än bara en väggdekoration – det är en symbol för förbindelse, skydd och evighet. Denna unika design ger ditt rum en djup mening och skapar en mystisk atmosfär.

Livets träd - Familjens symbol - Wallsticker

440,00 kr