Skyddsruna - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
452-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Wallsticker Bindruna för skydd

Denna skyddsruna är en stark skyddssymbol, vars betydelse vi förklarar här. Det nordiska symbolen representerar allmänt skydd, men även skydd av hem och familj. Därför kallas den ibland för husskyddsbindrunan. Bindrunor är en kombination av två eller flera runor som smälts samman till en ny form. Eftersom de kombinerar och förenar specifika energier från de olika runorna, anses de vara starkare än en enskild runa. Bindrunor används för healing, manifestationer, skydd, självförverkligande, magiskt och andligt arbete.

Denna bindruna förenar den magiska skyddsrunan Algiz med Othala-runan.

Algiz är skyddsrunan och står även för stöd, förtroende för högre makter, jordning, förankring, trygghet, introspektion och reflektion.
Othala-runan är associerad med hem, familj, gemenskap och land. Namnet Othala kommer från det urgermanska ordet *ōþala-, vilket betyder "arv; fast egendom". Runan representerar även skydd, säkerhet, stabilitet, separation och tillbakadragande.

Använd den magiska husskydds väggdekorationen för att skydda ditt hem, dina ägodelar, dig själv, din familj eller ditt husdjur. Att sätta gränser är en viktig färdighet för självskydd. Därmed kan den skyddande energin från väggdekorationen hjälpa dig. Klistra den på din dörr, vägg, möbler, laptop, fönster, m.m. och håll negativa energier borta.

Att sätta gränser innebär att veta vad vi vill och vad vi inte vill. Det innebär att lära sig säga "nej" och ta våra behov på allvar samt att kommunicera dem. Så kan klistermärket också vara en symbol för att du respekterar dig själv och inte låter andra överskrida dina gränser. Ibland kan det innebära att man behöver skilja sig från människor.

Bindrunan är en presentidé för personer som du vill skydda och stödja.

Skyddsruna - Wallsticker

320,00 kr