Runencirkel - Futhark - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
450-WTCB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Runencirkel Wallsticker

Runorna anses vara vikingarnas och germanernas magiska tecken. Ursprungligen användes runorna främst som skriftspråk, men de hade även en djupare symbolisk, magisk och rituell betydelse. Dessa gamla skrifttecken användes som ett symbolsystem där varje enskild bokstav hade en specifik betydelse. De användes inom poesi, på inskrifter (gravar, megaliter, vapen, artefakter, etc.), som orakel, för magiska praktiker, rituella syften och spådomar.

Det runiska alfabetet varierar beroende på region och tidsepok, men det finns vissa gemensamma drag. Det äldsta kända runalfabetet kallas "Äldre Futhark" och består av 24 tecken, precis som vår mystiska väggdekoration. Senare utvecklades detta till olika varianter, såsom "Yngre Futhark", som endast har 16 tecken.

Runalfabetet kallas Futhark och utgör en cirkel i vår väggdekalsdesign. Cirklar ses som en skyddssymbol och står för avgränsning, enhet och barriär.

Dekorera ditt vardagsrum eller ett annat rum med denna väggmålning som också kan uppfattas som ett skyddssigill. Använd de magiska runorna för skydd runt dig. Runencirkeln är en utmärkt presentidé för män och för personer som är förtrollade av nordisk mytologi och Skandinavien.

Runencirkel - Futhark - Wallsticker

440,00 kr