Om Mani Padme Hum - Mantra av medkänsla och kärlek - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
101-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Om Mani Padme Hum Wallsticker

Om Mani Padme Hum väggdekalen visar skriften av en av de äldsta och mest kända mantran inom tibetansk buddhism. Dessa verser utvecklar sin andliga energi genom upprepning eller chanting av samma heliga ord. Det är de munkarnas monotona mumlande som vi känner igen från buddhistiska tempel. De mediterar över mantrats djupare betydelse och når en annan medvetandenivå.

Om Mani Padme Hum var Buddhas mantra i Himalaya, Tibets skyddshelgon. Det symboliserar en central aspekt av Buddhas natur och kallas också för "medkänslans mantra". Dalai Lama personifierar denna natur som få andra andliga lärare. Men mantrat är inte bara reserverat för buddhistiska munkar. Det representerar en inre och yttre attityd som varje människa kan uppnå. Genom mantrat Om Mani Padme Hum utvecklar vi medkänsla och kärlek för alla varelser och uppnår glädje och inre frid. Det finns ingen bokstavlig översättning av mantrat Om Mani Padme Hum till svenska. Det betyder ungefär "Juwel i Lotus":
"Om" representerar skapandet av kosmos, "Hum" representerar dess slut.
"Mani" hänvisar till den manliga principen (juwel), "Padme" till den kvinnliga (lotus).

Om Mani Padme Hum omfattar alltså hela världen från dess skapande till dess existens med de motstridiga men genomträngande polariteterna, ända till dess förgängelse.

Om Mani Padme Hum väggdekoren ger rum en aura av spiritualitet och frid. Den passar som dekoration för bostadsutrymmen såväl som en blickfångare för yogastudior eller restauranger. Använd den andliga väggdekorationen för att underlätta visualisering, recitation eller sång av mantrat.

Om Mani Padme Hum - Mantra av medkänsla och kärlek - Wallsticker

190,00 kr